Ο ΠΑΟΚ είπε αντίο στην Ευρώπη – Η Κλαμπ Μπριζ τον «έσβησε» και πήρε το εισιτήριο για τους «4»

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 0-2 στην Τούμπα από την Κλαμπ Μπριζ και είπε «αντίο» στο Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος ήταν κάκιστος, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με δύο γκολ του Γιούτγκλα οι Βέλγοι σφράγισαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε

σε πέντε αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, δίνοντας φανέλα βασικού στους Μπράντον Τόμας, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Σβαμπ και Όττο.

Οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν με ιδιαίτερο πάθος στην αναμέτρηση και πήραν την κατοχή, όμως οι Βέλγοι έβγαζαν με ιδιαίτερη ευκολία τη μπάλα από το δικό τους μισό.

Χαρακτηριστικό είναι πως στα πρώτα 10 λεπτά η κατοχή ήταν στο 62%-38%, όμως δεν υπήρχε καμία τελική ευκαιρία.

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που ήθελαν το γκολ, όμως οι Βέλγοι δημιούργησαν την πρώτη τεράστια ευκαιρία με τον Βέτλεσεν  και λίγο αργότερα τον Γιούτκλα, όμως αμφότεροι έστειλαν άουτ τη μπάλα.

Ο Δικέφαλος δεν πατούσε καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχαν καθαρό μυαλό, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν εξαιρετικά όλους τους χώρους, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Έτσι, στο 33′ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Γιούτκλα να κάνει το 0-1, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες, καταφέρνοντας να πετύχουν λίγο πριν το ημίχρονο και δεύτερο γκολ με τον ίδιο τρόπο, με τον Σκόρας δηλαδή στην αντεπίθεση και τον Γιούτκλα να τελειώνει εξαιρετικά.

Τα νούμερα φανερώνουν και την αλήθεια, με τις τελικές να είναι 1 (0) – 10 (3) στα πρώτο ημίχρονο, με τον Δικέφαλο να είναι κάκιστος.

Χωρίς αντίδραση ο ΠΑΟΚ – Σφράγισε το εισιτήριο η Κλαμπ Μπριζ

Ο Ρουμάνος τεχνικός προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις στο ημίχρονο, ρίχνοντας στη «μάχη» τους Σαμάτα και Ζίβκοβιτς αντί των Τόμας και Μουργκ.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους «ασπρόμαυρους» να δυσκολεύονται να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Ο Λουτσέσκου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Οζντόεφ στη θέση του Μεϊτέ στο 56′ δείγμα και τις κάκιστης απόδοσης που είχε ο Γάλλος.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι «βραχυκυκλωμένοι» και να μην βρίσκουν απαντήσεις στο εξαιρετικό στήσιμο των φιλοξενούμενων.

Το 0-2 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Δικέφαλο να λέει «αντίο» στην Ευρώπη και να επικεντρώνεται πλέον στις υποχρεώσεις του για τη Super League.

Γκολ: Γιούτγκλα 33’, Γιούτγκλα 45’

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (Οζντόεφ 56’), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (Κωνσταντέλιας 71’), Μουργκ (Αντρίγια 46’), Τάισον, Μπράντον (Σαμάτα 46’).

Κλαμπ Μπριζ: Γιάκερς, Σάμπε, Ορντόνιες, Μπαλάντα, Σκόρας (Τόλμπα 87′), Μέιχερ, Βέτλεσεν (Ζιγκερνάγκελ 83′), Βανάκεν, Ονιεντίκα, Νούσα (Οντόι 76’), Γιούτγκλα.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα