Ο ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν έχει την ευκαιρία να πετύχει κάτι μοναδικό!

Για το 4χ4 στους ομίλους του UEFA Europa Conference League πηγαίνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν την Πέμπτη (9/11, 19:45), με τον δικέφαλο του βορρά να έχει μπροστά του την ευκαιρία να πετύχει κάτι μοναδικό.

Τα οφέλη από μια νίκη επί της Αμπερντίν του Μπάρι Ρόμπσον στην Τούμπα θα είναι πολλά, καθώς σημαίνει

αυτόματα πως ο δικέφαλος του βορρά εξασφαλίζει την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παράλληλα, αυξάνει τα έσοδα της ομάδας από την Ευρώπη ενώ αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες για κατάκτηση της πρώτης θέσης έναντι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν έχει την ευκαιρία να πετύχει κάτι μοναδικό!

Μια ακόμη νίκη επί της ομάδας από την Σκωτία μπορεί να χαρίσει στους ασπρόμαυρους μια μοναδική πρωτιά. Πιο συγκεκριμένα, τη δεδομένη στιγμή και μετά το πέρας 3 αγωνιστικών για το Conference League, τρεις είναι οι ομάδες που έχουν το απόλυτο σε νίκες.

Αυτές είναι ο ΠΑΟΚ, η Φενέρμπαχτσε και η Βικτόρια Πλζεν. Ο δικέφαλος μαζί με την τούρκικη ομάδα αλλά και τον σύλλογο της Τσεχίας είναι αήττητες στη φάση των ομίλων, ενώ θυμίζουμε πως η ελληνική ομάδα δεν έχει γνωρίσει την ήττα ούτε σε κάποια προκριματική φάση.

Όσον αφορά την Βικτόρια Πλζεν 9 πόντους στους έως τώρα αγώνες, θα κληθεί αύριο να αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην έδρα της με στόχο να καθαρίσει και την πρωτιά του 3ου ομίλου έχοντας πρώτα πανηγυρίσει το διπλό στην Κροατία με σκορ 0-1.

Ακόμη, οι Τσέχοι επικράτησαν στην πρεμιέρα των ομίλων με 1-0 της Μπαλκάνι ενώ τη 2η αγωνιστική κέρδισε με 1-2 στην έδρα της Αστάνα.

Δείτε την βαθμολογία στον όμιλο της Πλζεν:

Την ίδια ώρα και η Φενέρμπαχτσε θα υπερασπιστεί το δικό της ρεκόρ στην έδρα της Λουντογκόρετς, έχοντας 9 πόντους στον 8ο όμιλο του Conference League.

Η ομάδα των Τάντιτς και Τζέκο τα πηγαίνει εξαιρετικά έως τώρα, έχοντας κερδίσει με 3-1 Νόρτζελαντ και Λουντογκόρετς στην έδρα της ενώ πήρε το διπλό με 1-2 στη Σλοβακία απέναντι στη Σπαρτάκ Τρνάβα.

Δείτε την βαθμολογία στον όμιλο της Φενέρ:

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα