Ο ΠΑΟΚ θέλει με συνταγή Ντιναμό Ζάγκρεμπ να μπει ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ (28/4, 19:30) μπαίνει στην τελική ευθεία και οι «ασπρόμαυροι» με συνταγή Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιχειρούν να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Δικέφαλος έφυγε με την ισοπαλία σαν ήττα από τη Λαμία, κάτι που… άνοιξε

την απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον καλείται να κάνει ένα «θαύμα» ώστε να επιστρέψει σε αυτή.

Κι αυτό, αφού πλέον δεν είναι στα «χέρια» του, καθώς ακόμα και τέσσερις στις τέσσερις νίκες στα ματς που απομένουν να κάνει (κόντρα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό (εντός) και Άρη (εκτός)), δεν αρκούν.

Το γεγονός πως μετράει πέντε ματς χωρίς νίκη, αλλά κυρίως οι συνολική εικόνα που δείχνουν οι «ασπρόμαυροι» στον αγωνιστικό χώρο, έχει φέρει μεγάλο προβληματισμό τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο. Το twitter «φούντωσε» με την οδυνηρή ισοπαλία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για έλλειψη ενέργειας, αλλά και ανάγκης για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να μη καταλήξει ο Δικέφαλος στην 4η θέση.

Με συνταγή Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει να επιστρέψει στις νίκες

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Λίγο πριν τη μεγάλη ρεβάνς με τους Κροάτες στην Τούμπα, όπου ο Δικέφαλος έκανε… πάρτι νικώντας με 5-1, είχε πραγματοποιηθεί γεύμα όλων των παικτών με πρωτοβουλία του Αντρέ Βιεϊρίνια, προκειμένου να λυθεί η όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί.

Έτσι και τώρα, λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ που σε περίπτωση ήττας θα σβήσει οποιαδήποτε ελπίδα για κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί γεύμα σε μία προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Αυτή τη φορά, το παρών θα δώσει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μπαίνει… μπροστάρης στην προσπάθεια αντιστροφής του κλίματος μακριά από την πίεση του αγωνιστικού χώρου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, ελπίζοντας πως το δείπνο αυτό θα φέρει την απαραίτητη ψυχολογία στους παίκτες, που θα τους βοηθήσει να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και κυρίως τις καλές εμφανίσεις.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα