Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Γεωργία παίρνει πίσω αυτό που της ανήκει

19:17 2/5/2024 - Πηγή: Sportime

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Γεωργία παίρνει πίσω αυτό που της ανήκει

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, η Γεωργία θα βιώσει μια τεράστια ανατροπή στη ζωή της, με την ώρα της λύτρωσης για την ίδια να πλησιάζει.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Γεωργία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς ο Πάρης κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, η λύση θα έρθει από το πουθενά

Καταφέρνει να στήσει τον Μπουραντά στον τοίχο και ουσιαστικά να απαντήσει στους εκβιασμούς του πως θα πάρει πίσω το παιδί μόνο αν χωρίσει με τον Πάρη.

Ειδικότερα, θα του υπενθυμίσει πως ήταν αυτός που πλαστογράφησε την υπογραφή του δολοφονημένου Άγη και πλέον με αυτόν τον τρόπο τον κρατάει στα χέρια.

Σύντομα η Γεωργία παίρνει πίσω αυτό που της ανήκει, δηλαδή το παιδί της!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Το τηλεφώνημα που δέχεται η Μιράντα θα προκαλέσει ανατροπές

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία ανακαλύπτει πως η Βικτώρια απέδρασε

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πάνε να σκοτώσουν τον Ρένο μέσα στο κελί – Ελεύθερη η Γεωργία

Ο Παράδεισος των Κυριών: Συλλαμβάνουν τον Σίμο για το όπλο της δολοφονίας του Άγη

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα