Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Τζένη αποκαλύπτει πως η Ηλέκτρα δεν είναι έγκυος

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Τζένη αποκαλύπτει
πως η Ηλέκτρα δεν είναι έγκυος

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του Alpha, η Τζένη θα βρεθεί στο επίκεντρο καθώς θα προχωρήσει σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη θα είναι το πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης της Ηλέκτρας, καθώς θα αποκαλύψει πως τους δουλεύει όλους αφού δεν είναι έγκυος.

Μια αναπάντεχη επίσκεψη στο ζαχαροπλαστείο θα φέρει τη Ζαχαρούλα σε εξαιρετικά δύσκολη και συνάμα δυσάρεστη θέση.

Η παρουσία της Ηλέκτρας αναστατώνει ολόκληρη την οικογένεια ενώ το αετίσιο μάτι της Τζένης παρατηρεί προσεκτικά την κοιλιά της Ηλέκτρας.

Καθώς διπλώνει όταν κάθεται, υποψιάζεται πως είναι ψεύτικη η εγκυμοσύνη της αλλά ο Μεμάς και ο Πασχάλης διαφωνούν κάθετα μαζί της.

Η Τζένη όμως, απόλυτα σίγουρη για ότι είδε είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια και να ξεσκεπάσει την Ηλέκτρα μια για πάντα.

Καθώς η Ζαχαρούλα το συζητά με τον Βύρωνα, εκείνος παίρνει τηλέφωνο τον γυναικολόγο και τον ρωτάει ευθέως για το αν η Ηλέκτρα είναι έγκυος. Η απάντηση θα τον ξαφνιάσει..

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τον «Παράδεισο» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τα ψέματα της Αμαλίας αποκαλύπτονται-Ο Σίμος ένοχος!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή η Βικτώρια

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Φώτης χαροπαλεύει

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια νοιώθει πως φτάνει το τέλος της!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα