Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Πάνε να σκοτώσουν τον Ρένο μέσα στο κελί – Ελεύθερη η Γεωργία

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Παράδεισος των κυριών φέρνει τη μία ανατροπή μετά την άλλη όπως σας έχουμε εξασφαλίσει στα δικά μας «Ο Παράδεισος των κυριών spoiler» με τα οποία σας ενημερώνουμε για όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει αν σαρώνει την τηλεθέαση παρά την καθημερινή προβολή της την ώρα που ο Ρένος δέχεται απειλή μέσα στη φυλακή και η Γεωργία μένει ελεύθερη.

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Πάνε να σκοτώσουν τον Ρένο μέσα στο κελί – Ελεύθερη η Γεωργία

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, ο Ρένος και η Γεωργία αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των καταιγιστικών εξελίξεων για λόγους που θα ανατρέψουν τις ζωές τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο κελί του Ρένου, μπαίνει ένας άντρας με κουκούλα και προσπαθεί να τον σκοτώσει ενώ ο Σίμος, ζητά συγνώμη στην Αμαλία γι’ αυτό που έκανε και της προτείνει, για άλλη μια φορά, να φύγουν μακριά και να κάνουν μια νέα αρχή.

Τότε, η Αμαλία, τον ρωτά αν πρόκειται να πουλήσει το μερίδιο του από το μαγαζί στον Ντίνο ενώ οι αστυνόμοι, ψάχνουν να βρουν τον ένοχο για τον θάνατο του Νοτόπουλου και ένα πρόσωπό πιστεύει ότι αυτός που το έκανε μπορεί να είναι ο Μπουραντάς.

Παράλληλα, η Γεωργία, αφήνεται ελεύθερη, αλλά ο Πάρης κινδυνεύει να πρέπει να εκτίσει την ποινή του, γιατί βρισκόταν σε αναστολή. Το μωρό, μεταφέρεται σε κάποιο ορφανοτροφείο και το μέλλον του είναι άγνωστο για όλους.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Το τηλεφώνημα που δέχεται η Μιράντα θα προκαλέσει ανατροπές

Ο Παράδεισος των Κυριών: Συλλαμβάνουν τον Σίμο για το όπλο της δολοφονίας του Άγη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Μεμάς στα πόδια του Νοτόπουλου για να μην πει τίποτα στην αστυνομία

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ρένος κάνει ερωτική εξομολόγηση φωτιά

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα