Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο παραγωγικός – Τα τρία γκολ επί της ΑΕΚ τον φέρνουν μια ανάσα από ρεκόρ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την επικράτηση με 3-2 επί της ΑΕΚ, σκορ που τον φέρνει μια ανάσα από ρεκόρ και αποδεικνύει πως ο φετινός δικέφαλος είναι ο πιο παραγωγικός.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σκόραρε τρεις φορές κόντρα στην ΑΕΚ, με τα τέρματα των Κωνσταντέλια (2) και Ζόαν Σάστρε να του δημιουργούν τις συνθήκες για να γράψει ιστορία.

Αυτός
ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο παραγωγικός – Τα τρία γκολ επί της ΑΕΚ τον φέρνουν μια ανάσα από ρεκόρ

Πιο συγκεκριμένα, ο δικέφαλος του Βορρά έχει φτάσει πλέον τα 127 τέρματα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, νούμερο που είχε καταγράψει πριν από 23 χρόνια και τη σεζόν 2000/2001.

Τότε, οι ασπρόμαυροι, με τον Ζήση Βρύζα, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον Γιώργο Γεωργιάδη αλλά και τον Σπάσιτς στο ρόστερ τους, είχαν πιάσει αντίστοιχα νούμερα στην πιο παραγωγική σεζόν στην ιστορία του συλλόγου.

Έτσι, αρχής γενομένης από την επόμενη χρονικά αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό (12/5), ο ΠΑΟΚ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σκοράρει και να αναδειχθεί ο πιο παραγωγικός όλων των εποχών.

Παράλληλα με αυτόν τον τρόπο θα φτάσει τα 80 γκολ φέτος είτε στην κανονική διάρκεια είτε στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος των play off της Super League.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα