Ο Σπάθας συμφωνεί με τον Λουτσέσκου, έπιασε πάτο ο Ραζβάν! (vid)

Για… δικαίωση μίλησε ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος συντάχθηκε πλήρως με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πάει και πιο κάτω για τον Ρουμάνο;

Σπάθας και Λουτσέσκου συμφωνούν! Το ζούμε και αυτό! Ειλικρινά από αυτή την ταύτιση απόψεων, ποιος πρέπει να… τρομάξει! Aν και ο Σπάθας δικαίωσε τον Νορβηγό ρέφερι για όλες του τις αποφάσεις στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός! Και για το πέναλτι που δεν αμφισβητεί κανείς πλην του Ρουμάνου τεχνικού!

Ο Σπάθας

που βλέπει μονίμως οτι αδικείται ο Ολυμπιακός και ευνοούνται όλοι οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου, δικαιολόγησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ για την αδικαιολόγητη αντίδραση του μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Λουτσέσκου που έχει αντιδράσει, βγαίνοντας εκτός ορίων και στο πρώτο παιχνίδι με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Το οξύμωρο είναι οτι ο Ηλίας Σπάθας δικαίωσε τον Νορβηγό ρέφερι για όλες τις αποφάσεις του στο ντέρμπι ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός. Σωστά ακυρώθηκαν τα γκολ του ΠΑΟΚ, σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού το οποίο αν και στο μέτρο ο ρέφερι το έδωσε μέσω VAR, δεν υπάρχει καμία κόκκινη σε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Τώρα πως προκύπτει να συμφωνούν ο τηλεσχολιαστής διαιτησίας στο MEGA με τον προπονητή του ΠΑΟΚ που χαρακτήρισε διαιτητή – ντροπή που «έσπρωξε» με τις αποφάσεις του τον Παναθηναϊκό, είναι του… γιατρού!

Ο Ηλίας Σπάθας αναφέρει οτι «ο Λουτσέσκου μάς δικαιώνει για όσα λέγαμε για τη διαιτησία»:

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα