ΟΦΗ – Ατρόμητος: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

ΟΦΗ – Ατρόμητος: Οι δύο ομάδες κοντράρονται σήμερα στις 17:15 στο Θ. Βαρδινογιάννης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΟΦΗ με την ισοπαλία 0-0 που απέσπασε από τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, έφτασε τα 3 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Οι Κρητικοί παρά την μία μόνο νίκη τους, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση της βαθμολογίας καθώς έχουν υποστεί μία μόνο ήττα και έχουν 6 ισοπαλίες.

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε χτες αποστολή

21 παικτών. Σημαντική απώλεια στα πλάνα του Έλληνα προπονητή είναι ο τραυματισμός του Χουάν Νέιρα. Ο Αργεντίνος τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να λείψει για περίπου ένα μήνα.

Ακόμη, στο στάδιο αποκατάστασης από τραυματισμούς βρίσκονται οι Ντε Γκούζμαν, Ουές, Στάικος και Τσιλιανίδης. Οι δύο τελευταίοι πάντως ακολούθησαν μέρος της χτεσινής προπόνησης.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο του Ατρόμητου, επικρατεί έντονη ανησυχία μετά την ανακοίνωση κρούσματος Κορονοϊού στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την θετική διάγνωση ποδοσφαιριστή στα προγραμματισμένα τεστ Κορονοϊού που γίνονται στην ομάδα. Ο παίκτης βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα και ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Η ανακοίνωση του κρούσματος ήρθε σαν το «κερασάκι στην τούρτα» των προβλημάτων της ομάδας. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και είναι η μόνη ομάδα που αγνοεί τη νίκη μέχρι στιγμής.

ΟΦΗ – Ατρόμητος: Αυτό είναι το κανάλι του αγώνα

Ο αγώνα των δύο ομάδων θα μεταδοθεί ζωντανά στις 17:15 από το κανάλι του COSMOTE SPORT 3.

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα