ΟΦΗ: Η απόφαση Νταμπράουσκας που συζητιέται – Έχει δίκιο;

Έναν χρόνο έκλεισε στον ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας και το σίγουρο είναι πως τον έχει βοηθήσει πολύ να μεγαλώσει. Αλλιώς τον πήρε, αλλιώς τον έχει.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς το πόσο τον βελτίωσε. Ο Λιθουανός τεχνικός έχει πάρει τα credits γι’ αυτό χωρίς να σημαίνει πως δεν έχει και τους παίκτες για να το κάνει. Είναι πάρα πολύ καλό το ρόστερ του ΟΦΗ

φέτος και από τα πιο ακριβά μετά το Big 5.

Εκείνο που απασχολεί είναι το πώς δεν παίρνουν αυτό που δικαιούνται οι Κρητικοί σε αρκετά παιχνίδια. Μπορεί να είναι ανώτεροι, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα. Άξιζαν να έχουν περισσότερους βαθμούς.

Υπάρχει και κάτι ακόμη που έχει σηκώσει συζήτηση. Αυτό είναι η διαχείριση του Αμπαντά. Στα μέρη μας τον έφερε η Λαμία επί Σάββα Παντελίδη. Το καλοκαίρι ο ΟΦΗ τον έκανε δικό του, αλλά φανέλα βασικού δεν του δίνει σταθερά. Από τα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος ο Γάλλος στην ενδεκάδα μπήκε μόνο στα δύο και έχει μόλις ένα 90λεπτο.

Την ίδια ώρα τα στατιστικά του λένε πως έχει ένα γκολ και τρεις ασίστ σε μόλις 270’! Δεν είναι επιθετικός, μήτε winger (σ.σ.: άσχετα που ενίοτε παίζει εκεί). De facto έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Είναι σε «καθαρή» ποδοσφαιρική ηλικία (23 ετών). Γιατί, λοιπόν, δεν παίζει περισσότερο; Το «αφεντικό» (Νταμπράουσκας) κρίνει πως είναι ακόμη άγουρος αμυντικά/ανασταλτικά και δεν βγάζει τακτική πειθαρχία. Για να δούμε…

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα