Οι Γερμανοί επιμένουν, οι «πράσινοι» το αρνούνται

Στη Γερμανία υποστηρίζουν πως ο Δημήτρης Λημνιός θα λύσει άμεσα το συμβόλαιό του με την Κολωνία και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» πάντως να το διαψεύδουν.

«Έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την περίπτωσή του. Είναι δεδομένο πως περνάει μία δύσκολη περίοδο εδώ, όλοι το καταλαβαίνουν. Βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση, αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν έχει κάνει κάτι λάθος.

Προπονείται

καλά και δεν το βάζει κάτω. Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να είναι κομμάτι της ομάδας», ανέφερε πριν από περίπου δύο μήνες ο προπονητής της Κολωνίας, Στέφεν Μπάουμγκαρτ, για τον διεθνή εξτρέμ, προσθέτοντας πως θα συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας του τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο.

Βέβαια, με τη στάση του αποδεικνύει το αντίθετο, καθώς δεν έχει δώσει την ευκαιρία στον Έλληνα εξτρέμ να αναδειχθεί μέσα από επίσημες αναμετρήσεις. Ο Λημνιός δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής φέτος, ενώ στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας για το πρωτάθλημα του δεν ήταν καν στην αποστολή.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα