Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: Οι ενδεκάδες του αγώνα

20:50 3/8/2021 - Πηγή: Sportime

Με 3-4-3 και το Αχμέντ Χασάν στη κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στις 22:00 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League

και ο Πέδρο Μάρτινς επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 3-4-3 και με τον Αχμέντ Χασάν στη κορυφή της επίθεσης με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να έχει τον Τζολάκη κάτω από την εστία, τους Λάλα, Μπα, Σεμέδο, Σισέ από τα δεξία προς τα αριστερά της άμυνας, τους Καμαρά και Κουντέ στο κέντρο, τον Βαλμπουενά στα δεξιά και τον Μασούρα στα αριστερά της επίθεσης και με μοναδικό προωθημένο τον Αχμέντ Χασάν.

Αντίθετα οι Βούλγαροι θα παραταχθούν με τους: Καλίνα, Ικοκό, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιάλκοφ,Σόουζα, Γκονσάλβες, Μπάντζι, Τεκπετέι, Ντεσπόντοφ και Σωτηρίου.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα