Ολυμπιακός – Βαλένθια live streaming

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βαλένθια στο ΣΕΦ σε μία ακόμα εντός έδρας αναμέτρηση για τους «ερυθρόλευκους» την φετινή σεζόν. Η Βαλένθια μετράει δύο σερί «διπλά» στο ΣΕΦ, ενώ η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού ήταν το Φθινόπωρο του 2019.

Δείτε τον αγώνα live
ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε μία συμπαθητική διαβολοβδομάδα όπου μπόρεσε να πετύχει την ζητούμενη νίκη με την Μπάγερν ωστόσο ηττήθηκε με τη Ρεάλ. Καλή εικόνα απέναντι στους «Βαυαρούς», σφικτός στην άμυνα και έβαλε τα μεγάλα σουτ ενώ η διαφορά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη.

Κορυφαίος ο Γουόκαπ, βοήθησαν οι φόργουορντς ενώ κακός ήταν ο Κάνααν στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας φάουλ. Δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους Ισπανούς, ομάδα που κάνει συχνά ζημιές και πόσο μάλλον στο ΣΕΦ. Το πρόγραμμα μέχρι το τέλους του έτους είναι ευνοϊκό, πρέπει να κερδίσει όλα τα ματς για να πετύχει τετράδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ LIVE STREAMING 15/12

Η Βαλένθια φέτος προσπαθεί. Έχει καλές μονάδες, δεν διαθέτει βάθος ωστόσο παλεύει κάθε ματς και δεν παρατάει τίποτα, ούσα αρκετή επικίνδυνη. Ο Οτζελέγε είναι εντυπωσιακός, ο Τζόουνς το ίδιο ενώ δεν έχει τόσο καλό ισπανικό στοιχείο, της λείπουν οι ηγέτες στα κρίσιμα σημεία. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε δύο νίκες με Ερυθρό Αστέρα και Βιλερμπάν, έπαιξε καλή και σκληρή άμυνα, ενώ βλέπει δεκάδα. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να βρει μεγάλες νίκες και σταθερότητα, κάτι που στα χρόνια παρουσίας της στην διοργάνωση δεν το έχει καταφέρει ποτέ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα