Ολυμπιακός: Γι αυτό τρελάθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πήρε τηλέφωνο το Ντάρκο Κοβάσεβιτς

10:02 6/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Γι αυτό τρελάθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πήρε τηλέφωνο το Ντάρκο Κοβάσεβιτς μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντάρκο Κοβέσεβιτς από το ποδοσφαιρικό του πέρασμα στον Ολυμπιακό μέχρι και σήμερα που επανήλθε στο οργανισμό ως τεχνικός διευθυντής ποτέ δεν έπαψε να βρίσκεται κοντά, με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο, στους ερυθρόλευκους.

Ο

Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την απόφαση να τον επαναφέρει δραστικά στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού μόλις διαπίστωσε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού, δανεικοί και με κανονικές μεταγραφές, δεν έχουν καταλάβει ακόμα που… παίζουν.

Στα αποδυτήρια και στο Ρέντη υπάρχει από την περίοδο Κορδόν – Μαρτίνεθ μία ατμόσφαιρα του τύπου «ε καλά δεν χάθηκε και ο κόσμος», όμως αυτή η κατάσταση δεν συνάδει με τα θέλω του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Γι αυτό τρελάθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πήρε τηλέφωνο το Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Υπήρχε η εκτίμηση πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ, με το πέρασμα από την Ελλάδα, θα είχε ξεκάθαρη εικόνα για τα «πρέπει» που ακολουθούν τον Ολυμπιακό όμως και αυτός υποδέχονταν χαλαρά τα όποια στραβοπατήματα.

Ειδικά μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό η εικόνα στα αποδυτήρια και οι συζητήσεις των παικτών με τον προπονητή έκαναν… έξαλλο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος και πήρε την απόφαση να επαναφέρει στην ομάδα έναν άνθρωπο που θα… εξηγήσει στους παίκτες που παίζουν.

Η πρόσληψη το Ντάγκο Κοβάσεβιτς ως τεχνικού διευθυντή, μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου (σ.σ. μένει για λίγες μέρες ακόμα ανοιχτή η αγορά των ελεύθερων), αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί. Να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν πως δεν είναι ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ σαν όλα τα… άλλα που έχουν παίξει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Γιατί έδιωξαν τον Πέδρο Άλβες – Το τεράστιο λάθος του

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει η επιστροφή Κοβάτσεβιτς στον Ολυμπιακό

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα