Παίκτης που απέρριψε την Άρσεναλ έκλεισε στην Σίτι

10:00 6/2/2024 - Πηγή: Contra

Σύμφωνα με το έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μάντσεστερ Σίτι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο παίκτη Σάβιο. Τα δικαιώματα του 19χρονου ανήκουν στην Γαλλική Τρουά η οποία αποτελεί μέλος της City Football Group, υπό την αιγίδα δηλαδή των ιδιοκτητών της ομάδας του Μάντσεστερ.

Ο 19χρονος αγωνίζεται επί του παρόντος με τη μορφή δανεισμού για όλη τη σεζόν στη Τζιρόνα, η οποία είναι επίσης μέλος της CFG.

Ο Σάβιο έχει εντυπωσιάσει τους επικεφαλής

της Σίτι από τότε που εντάχθηκε στην Ισπανική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας πετύχει πέντε γκολ και άλλες επτά ασίστ σε 23 συμμετοχές στη La Liga τη φετινή σεζόν.

Ο αντίκτυπος του εφήβου ήταν καθοριστικός, μέχρι τώρα, για την “τρελή” πορεία της Τζιρόνα, αφού η ομάδα του Μισέλ είναι αυτή τη στιγμή δεύτερη στον πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έξι μπροστά από την Μπαρτσελόνα και οκτώ πάνω από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Σάβιο εντάχθηκε στην Τρουά από τη βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μινέιρο ως 18χρονος το καλοκαίρι του 2022, με τη γαλλική ομάδα να καταβάλλει το ποσό-ρεκόρ των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς όμως να κάνει έστω μία συμμετοχή στην Γαλλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο Σάβιο αγωνιζόταν ακόμα στη βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μινέιρο, ο ίδιος ο παίκτης απέρριψε τη μετακίνηση στην Άρσεναλ ώστε να ενταχθεί σε ομάδα της CFG, καθώς είχε φιλοδοξίες να παίξει στη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

"Ήξερα ότι η Τρουά ήταν η ομάδα της Σίτι και πίστευα ότι δουλεύοντας θα μπορούσα μια μέρα να φτάσω στη Μάντσεστερ Σίτι", είπε σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα πέρυσι. "Φυσικά, θα πρέπει να τα πάω πολύ καλά εδώ στη Τζιρόνα".

Διαβάστε περισσότερα

Ντέκο: Η επανάσταση του Γκουαρντιόλα στην Μπάρτσα ήταν ένα ψέμα

Ρόμα: Αλλαγή πλεύσης ή πυροτέχνημα;

Keywords
Τυχαία Θέματα