Ολυμπιακός: Η Μαρσέιγ στην κούρσα για τον Μαντί Καμαρά

19:20 4/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός έχει πολλά θέματα να ασχοληθεί. Αγωνιστικά, η ομάδα σχεδόν παραπαίει, η ήττα από τη Λαμία ήρθε να το επιβεβαιώσει. Εκτός γηπέδου, τα μεταγραφικά δίνουν και παίρνουν. Η εντύπωση που υπάρχει είναι πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει 5, μπορεί και 6 μεταγραφές. Μέσα σε όλα όμως είναι δεδομένο πως θα ελαφρύνει και το ρόστερ

και παίκτες θα αποχωρήσουν.

Ο Μαντί Καμαρά σχεδόν σε όλες τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους έχει απασχολήσει. Το ενδιαφέρον υπάρχει αλλά το τελικό deal με τους «ερυθρόλευκους» σα κάπου να χαλάει. Από το Sportime είχατε ενημερωθεί για τη σοβαρή πιθανότητα ο παίκτης να αποχωρήσει κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η Λιόν δείχνει να είναι η ομάδα που βρίσκεται στην pole position για να έρθει η πολυπόθητη συμφωνία. Και για τον παίκτη αλλά και για την ομάδα, μια και ο Καμαρά σα να έχει μπουχτίσει πλέον στην Ελλάδα.

Υπάρχουν όμως κι άλλες ομάδες που τον θέλουν. Το έγκυρο foot mercato σε νέο δημοσίευμά του επαναφέρει τη Μαρσέιγ. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτι που ισχύει. Η Μαρσέιγ θέλει τουλάχιστον 3 χρόνια πίσω τον Καμαρά. Προσπάθησε να τον αποκτήσει και πέρυσι αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται όπως οι Βέρντερ Βρέμης, Βολφσμπουργκ αλλά και ακόμα ένα κλαμπ από τη Γαλλία.

Η Μαρσέιγ, ωστόσο, φαίνεται πως μπαίνει και πάλι στην κούρσα για τον Καμαρά. Όλα αυτά βέβαια και σε μια μέρα που ο παίκτης φαίνεται πως έδωσε μια συνέντευξη σε γαλλικό Μέσο για το μέλλον του, συνέντευξη ωστόσο που στη συνέχεια κατέβηκε.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα