Ολυμπιακός: Και άλλο στόπερ που θέλει η Πόρτο κυνηγάνε οι ερυθρόλευκοι

14:13 4/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Και άλλο στόπερ που θέλει η Πόρτο κυνηγάνε οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον Γκάμπριελ Περέιρα, που απασχολεί εντατικά τις τελευταίες μέρες.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του 23 Βραζιλιάνου στόπερ της Ζιλ Βιθέντε, Γκάμπριελ Περέιρα ενώ σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα O Jogo, oι ερυθρόλευκοι κοιτάνε και την περίπτωση του 21χρονου Βραζιλιάνου Οτάβιο Ατάιντε της επίσης πορτογαλικής Φαμαλικάο.

Ο ύψους 1,88 μ. Οτάβιο είναι στόπερ αλλά μπορεί να παίξει

και αριστερό μπακ και η ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή του αξία είναι στα τρία εκατ. ευρώ.

Ξεκίνησε…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ολυμπιακός: Εκεί καταλήγει ο Μάρκος Λεονάρντο!

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός έδειξε να ενδιαφέρεται τις μέρες που μας πέρασαν και για τον 20χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Σάντος, Μάρκος Λεονάρντο.

Η περίπτωση του ήταν σίγουρα πάρα πολύ δύσκολη για την ομάδα του Πειραιά και οι πιθανότητες πάρα πολύ λίγες, κάτι που φάνηκε και στο αποτελέσμα.

Συγκεκριμένα ο παίκτης αναμένεται να κλείσει στην Μπενφίκα για 18 εκατ. ευρώ, μιλάμε σίγουρα για ένα τεράστιο ποσό, που καμία ομάδα της Stoiximan Super League, δεν θα μπορούσε να προσφέρει.

Ο Μάρκος Λεονάρντο έχει market value στα 25 εκατ. ευρώ και είναι διεθνής με την K20 της Βραζιλίας, κάτι που δείχνει για τι ποιότητα παίκτη μιλάμε.

Για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, είχαν δείξει ενδιαφέρονταν και άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα η Νιουκάστλ, όμως τελικά η Μπενφίκα θα τον κάνει δικό της.

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα