Ολυμπιακός: Ο Γουόκαπ πρέπει να ξυπνήσει και στη Euroleague!

Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που είναι κουρασμένοι, με τον Τόμας Γουόκαπ που παίζει για μήνες σερί, να είναι σίγουρα ο πιο κουρασμένος.

Ο Αμερικανός που έχει πάρει ελληνικό διαβατήριο, δεν έχασε ματς την περασμένη σεζόν, πήγε κατευθείαν στο Μουντομπάσκετ με την Εθνική Ελλάδας και επέστρεψε κατευθείαν με ελάχιστες μέρες ξεκούρασης.

Από την αρχή της χρονιάς, ο Γουόκαπ έχει

πάρει την επίθεση και την άμυνα του Ολυμπιακού στις πλάτες του, αφού ήρθε πολλοί τραυματισμοί και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον χρησιμοποιούσε πάνω από 30 λεπτά σε κάθε παιχνίδι.

Η κατάσταση του στα τελευταία παιχνίδια φάνηκε να είναι στα… κόκκινα και έπρεπε άμεσα να ξεκουραστεί.

Το πρόγραμμα της Euroleague και τα πιο εύκολα ματς στη Basket League, δημιούργησαν ένα κενό το οποίο και εκμεταλλεύτηκε, αγωνίστηκε πιο λίγο και πήρε ανάσες, αφού δε γινόταν διαφορετικά και φαινόταν μέσα στο παρκέ, για να επιστρέψει στο επίπεδο που ξέρουμε.

Ολυμπιακός: Να αλλάξει τα πράγματα στη Euroleague – Να μην αργήσει για παίκτη!

Ο Τόμας Γουόκαπ κόντρα στον Προμηθέα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, τόσο δημιουργικά, τόσο στην άμυνα αλλά και στο σκοράρισμα.

Αυτό πρέπει να το κάνει και στη Euroleague πλέον, αφού… λείπει και ο Ολυμπιακός έχει χάσει παιχνίδια σε κρίσιμες στιγμές και με το πρόγραμμα που ακολουθεί, αν δεν έχει αυτούς που χρειάζεται μπορεί να μείνει αρκετά πίσω.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στο μυαλό του να αποκτήσει παίκτη στα γκαρντ που θα δώσει ποιότητα και ανάσες, αν και η ομάδα του Πειραιά θέλει δύο παίκτες, αφού ξεκαθάρισε ότι μόνο για ψηλό κοιτάει, γιατί πιστεύει ότι όταν επιστρέψει ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα είναι εκείνος που θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Το θέμα είναι ότι και στους ψηλούς φαίνεται ότι ο Έλληνας κόουτς έχει αργήσει. Ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ είναι τεράστιο πρόβλημα, αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει παίκτη να τον καλύψει.

Ο Φαλ κινδυνεύει με νέο τραυματισμό αν παίξει πάρα πολύ αφού είναι μόνος του και ο Λουκ Σίκμα που επιστρέφει σιγά-σιγά, δεν μπορεί να βοηθήσει ποιοτικά.

Ο Ολυμπιακός έχει να λύσει αρκετά προβλήματα. Ωστόσο η εικόνα του Γουόκαπ στην Ελλάδα που ανεβαίνει έχει αρχίσει και προκαλεί χαμόγελα.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Γουόκαπ, Euroleague,olybiakos, gouokap, Euroleague