Ολυμπιακός: «Τελειωμένη» ιστορία ο Μαντί Καμαρά!

13:55 6/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός και ο Μαντί Καμαρά πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, με το συμβόλαιο του Αφρικανού να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ας πάρουμε όμως λίγο τα πράγματα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός πριν λίγους μήνες άρχισε μία νέα

προσπάθεια, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε τα… κλειδιά της ομάδας στον Αντόνιο Κορδόν.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, αποφάσισε να πορευτεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ενώ όλα άρχισαν πολύ θετικά στη Stoiximan Super League αλλά και στο Europa League, στράβωσαν απότομα.

Συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Κορδόν λόγω προσωπικών προβλημάτων απομακρύνθηκε αρκετά από την ομάδα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έμεινε μόνος του και τα αρνητικά αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν.

Πρώτο και καλύτερο το 4-2 από τον ΠΑΟΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στη συνέχεια η εξευτελιστική ήττα από τη Φράιμπουργκ με 5-0 στην Ευρώπη, με την απόλυση στη συνέχεια του Ισπανού τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός που είχε ξοδέψει πολλά λεφτά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, είδε αρκετούς από τους παίκτες που πήρε αλλά και που είχε στο ρόστερ του, να μην έχουν καν θετικό πρόσημο στους αγώνες τους.

Το πιο τρανό παράδειγμα σίγουρα ο Μαντί Καμαρά, που απέχει απίστευτα πολύ από τον καλό του εαυτό, που είδαμε μόνο στην αρχή της χρονιάς.

Ωστόσο το πρόβλημα με τον Αφρικανό δεν είναι φέτος. Αφού πρέπει να πάμε 3-4 χρόνια πίσω προκειμένου να φτάσουν στη… ρίζα του προβλήματος.

Καλοκαίρι 2020. Ο Καμαρά έχει φθάσει στο απόγειο της αγωνιστικής και χρηματιστηριακής αξίας του. Ο Ολυμπιακός, βάσει στρατηγικής, επιλέγει εκείνη τη χρονιά να πουλήσει τον Τσιμίκα! Και φυσικά λόγω του brand του υποψηφίου αγοραστή, Λίβερπουλ.

Ε, από τότε η σχέση των δύο πλευρών ΔΕΝ ήταν ποτέ η ίδια. Ο χρόνος την έφθειρε σε βαθμό που πλέον να ΄ναι Δύση και Ανατολή. Ασχέτως με τη γνησιότητα ή μη της τελευταίας τοποθέτησης του 27χρονου κεντρικού χαφ το γυαλί έχει «ραγίσει».

Αυτόπτης μάρτυρας, η καθημερινότητα στο Ρέντη. Εκεί που ο Καμαρά είναι βουτηγμένος στην ένταση στις προπονήσεις. Εκεί που ο Καμαρά μιλάει αγγλικά μόνο όποτε έχει κέφια. Εκεί που ο Καμαρά αποδεικνύει πως έχει «αδειάσει». Με το ζόρι παντρειά…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Τελειωμένη, Μαντί Καμαρά,olybiakos, teleiomeni, manti kamara