Ξεκάθαρος ο Σαββίδης για τους παίκτες του ΠΑΟΚ – Έδωσε εντολή!

11:58 6/1/2024 - Πηγή: Sportime

Δεν το περίμενε κανείς! Μήτε, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης εξ αποστάσεως και δη από το Ροστόφ. Πλέον, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα  που υποστηρίζει το «greek total football».

Με τουλάχιστον 3 γκολ σε 13 από τις 19 ομάδες που ΄χει αντιμετωπίσει. Στη Stoximan Super League βρίσκεται στην κορυφή, δείχνοντας τα… δόντια του προς όλους.

Ενώ την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ

παραμένει αήττητος στην Ευρώπη, μετά από 12 αγώνες στα προκριματικά αλλά και στους ομίλους του Conference League.

Μιλάμε φυσικά για την ίδια ομάδα, που μετά την ταπεινωτική ήττα από την ΑΕΚ στο «Opap Arena» απάντησε όχι με ποδοσφαιρική εσωστρέφεια, αλλά με αφοπλισμό: 7 διαδοχικές επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ είναι το μαγαζί που ΄χει προπονητή που κάνει τη διαφορά, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ποδοσφαιρική ταυτότητα και έναν μοναδικό τρόπο να δημιουργεί υπεραξία!

Ακόμη και τον Μουργκ που εδώ και ένα χρόνο ήταν φευγάτος, άρχισε να παίζει, να προσφέρει και να κάνει τη διαφορά όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του. Πάμε στην ουσία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποτελεί το καλύτερο ορεκτικό για τους διεθνείς σκάουτ! Ασχέτως που τώρα λόγω κεκλεισμένων των θυρών δεν έχουν την ευκαιρία για δια ζώσης check πλέον το τάλαντο δεν κρύβεται.

Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας (κατά κύριο λόγο) είναι ήδη στην λίστα των ευρωπαϊκών μαγαζιών.

Έπεται ο αναγεννημένος, Ντεσόντοφ που αναζητά μία δεύτερη ευκαιρία μέσω του ΠΑΟΚ και φυσικά ο «Βενιαμίν» της παρέας, Στέφανος Τζίμας!

Η ουσία είναι πως η Μαρία Γκοντσάρεβα δέχεται συνεχώς κλήσεις από κόσμο και κοσμάκη για τους λεγάμενους, μα στο τελευταίο zoom και με αφορμή την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του Λουτσέσκου, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν απόλυτα ξεκάθαρος: «Δεν πωλείται κανένας τον Ιανουάριο. ΤΕΛΟΣ…». Πιο σαφής δε γίνεται…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα