Ολυμπιακός: Τελείωσε παίκτης που θεωρούταν βασικότατος – Το μήνυμα

Ολυμπιακός: Τελείωσε παίκτης που θεωρούταν βασικότατος μέχρι πριν μία εβδομάδα στους ερυθρόλευκους;

Ηχηρό ήταν το μήνυμα του Ολυμπιακού προς το Μαντί Καμαρά.

Ο παίκτης, που μέχρι μόλις μία εβδομάδα πριν θεωρούνταν από τους βασικούς των ερυθρόλευκων, στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης βρέθηκε εκτός αποστολής.

Η παρουσία των Όρτα, Τσικίνιο, Καρβάλιο άφησε εκτός αποστολής τον Μαντί Καμαρά ενώ να σημειωθεί πως ο Κάρλος Καρβαλίαλ έχει πολυ ψηλά στη

λίστα των προτιμήσεών του και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί εδώ και καιρό μία ιδιαίτερη περίπτωση για τους ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός: Τελείωσε παίκτης που θεωρούταν βασικότατος – Το μήνυμα

Ο παίκτης το καλοκαίρι ήταν με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού, όμως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον έκανε βασικό και… αναντικατάστατο με τον παίκτη να τον δικαιώνει.

Όλα αυτά βέβαια πριν μπει το 2024. Γιατί μόλις μπήκε το 2024 όπου ο παίκτης απέκτησε το δικαίωμα να μιλά με ομάδες της αρεσκείας του μόνος του, τότε ξεκίνησε η αγωνιστική του κρίση.

Παρ’ όλα αυτά όμως ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον στήριξε. Όμως τώρα, φαίνεται πως και ο Πορτογάλος έχει πάρει την απόφαση να αφήσει εκτός αγωνιστικής εξίσωσης το Μαντί Καμαρά, καθώς ο παίκτης είναι… ξεκάθαρο στο Ρέντη πως δεν θέλει.

Αμίλητος, χωρίς καμία επικοινωνία με τους συμπαίκτες του, ο Καμαρά έχει αναλάβει μέσω συμπατριώτη του δικηγόρου τις επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονται (σ.σ. και τον ενδιαφέρουν) χωρίς να υπάρχει καμία επικοινωνία με τους ερυθρόλευκους.

Και αν πριν λίγες μέρες ο Καμαρά ήταν… αναγκαίος δίπλα από τον Σαντιάγκο Έσε, τώρα με Όρτα, Τσικίνιο, Καρβάλιο και Αλεξανδρόπουλο (σ.σ. που πήρε τα πάνω του) δεν τον… βλέπει τον Καμαρά ο Καρβαλιάλ.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μασούρας: Το έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη του Ολυμπιακού δεν είναι από το εξωτερικό αλλά από την Ελλάδα

Ολυμπιακός: Όντως τελείωσαν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Τελείωσε,olybiakos, teleiose