Ολυμπιακός: Όντως τελείωσαν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού;

Ολυμπιακός: Όντως τελείωσαν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού όπως λέει η ομάδα ή υπάρχει ακόμα παράθυρο;

Ο Ολυμπιακός σταμάτησε στις έξι μεταγραφές την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (Άμπι, Κάρμο, Όρτα, Τσικίνιο, Ναβάρο, Μάρτινς), με την ομάδα να υποστηρίζει πως δεν θα κινηθεί για άλλους παίκτες.

Έφτασε όμως όντως το τέλος των μεταγραφών του Ολυμπιακού;

Θυμίζουμε

πως ο Ολυμπιακός ήθελε έναν εξτρέμ ακόμα και έναν στόπερ, με τις συζητήσεις για τους δύο παίκτες – στόχους να… παγώνουν πριν αυτοί μπουν στο αεροπλάνο για την Αθήνα Ο λόγος για τους Γκαστόν Ερνάντες και Νεμάνια Ράντονιτς.

Οι περιπτώσεις των δύο παικτών δεν προχώρησαν για διαφορετικούς λόγους, καθώς στην μία περίπτωση Σαν Λορέντζο και Ολυμπιακός δεν τα βρήκαν για τον Ερνάντες ενώ ο Ράντονιτς δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Όντως τελείωσαν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού;

Ο Ολυμπιακός δείχνει πλήρης και ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα ομάδα να καλύπτει τα θέλω του Ολυμπιακού για τον Πεπ Μπιελ, μένει πίσω και το θέμα του εξτρέμ (τύπου Ράντονιτς).

Στους στόπερ τώρα, ο Ολυμπιακός ήθελε τον Ερνάντες, όμως η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα θέλω των Αργεντίνων για τον 26χρονο στόπερ της Σαν Λορέντζο τίναξε την έτοιμη μεταγραφή στον αέρα.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή για τις θέσεις των στόπερ τους Κάρμο, Ρέτσο, Ντόι, Μπιανκόνε (σ.σ. αρκετά καλός όποτε χρειάστηκε να παίξει), Άμπι και Πορόσο ενώ τη θέση μπορεί να παίξει και ο Ιμπόρα.

Πιθανώς λοιπόν ο Ολυμπιακός να έχει τελειώσει τις μεταγραφές του. Δεν θέλει και ο Κάρλος Καρβαλιάλ άλλους παίκτες, καθώς πλέον στόχος είναι να δουλέψει την ομάδα και μάλιστα χωρίς… γκρίνιες.

Να θυμίσουμε πάντως πως μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου είναι ανοιχτή οι μεταγραφή ελεύθερων παικτών.

Διαβάστε επίσης: 

Γιώργος Μασούρας: Τι συμβαίνει με την Μπόχουμ

Ολυμπιακός: Δεν μπορεί χωρίς αυτόν τον παίκτη ο Καρβαλιάλ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα