Ολυμπιακός: Τι πάει να γίνει στην άμυνα με το Ντόι

Ολυμπιακός: Τι πάει να γίνει στην άμυνα με το Ντόι το Σάββατο, στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τον Παναιτωλικό.

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο άδειο Γεώργιος Καραϊσκάκης (στην πρώτη από τις δύο αγωνιστικές που τιμωρήθηκε για τον κροτίδα και τον τραυματισμό του Χουανκάρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) τον Παναιτωλικό και ο Ανδρέας Ντόι θα είναι βασικός.

Μάλιστα, παρτενέρ του αναμένεται να είναι ο Ζουλιάν Μπιανκόνε, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα,

καθώς ο Παναγιώτης Ρέτσος θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών και οι Νικολάς Φρέιρε και Τζάκσον Πορόσο είναι τραυματίες.

Ολυμπιακός: Τι πάει να γίνει στην άμυνα με το Ντόη

Σε αυτό το αμυντικό δίδυμο, ο 20χρονος Ανδρέας Ντόι θα είναι ο έμπειρος της ερυθρόλευκης άμυνας, καθώς έχει περισσότερες συμμετοχές από τον 23χρονο Μπιανκόνε, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού (σ.σ. είχε παίξει κάποια παιχνίδια στη Β’ ομάδα για να βρει αγωνιστικό ρυθμό).

Ο 20χρονος Ντόι λοιπόν θα είναι αυτός που πρέπει να καθοδηγήσει τον συμπαίκτη του στις πρώτες του αγωνιστικές στιγμές με τον Ολυμπιακό.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επιλέξει τον Ιμπόρα για την θέση του στόπερ, θα έχουμε το… περίεργο ο 15χρόνια μικρότερος Ντόι να πρέπει να καθοδηγήσει τον Ισπανό, σε μία θέση που έχει να την παίξει καιρό, καθώς παίζει μπροστά από τα σέντερ μπακ.

Να σημειωθεί πως λίγες μέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Ανδρέας Ντόι θα βρεθεί πάλι βασικός στο κέντρο της άμυνας των ερυθρόλευκων, αυτή τη φορά στην Γερμανία για το απαιτητικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ. Εκεί βέβαια ο Ντόι θα έχει στο πλευρό του τον 25χρονο Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος θα έχει επιστρέψει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Πειραιά.

Στα βαθιά και άμεσα ο Ντόι, ο οποίος βέβαια έχει δείξει πως ξέρει να τα βγάζει πέρα.

Διαβάστε επίσης:

Λιβάι Γκαρσία: Αγωνία στην ΑΕΚ για το κακό σενάριο – Τι σημαίνει αυτό

Παναθηναϊκός: O Ιωαννίδης είναι τοπ! Το παραδέχθηκαν οι Γάλλοι

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα