Ολυμπιακός: Το τεράστιο πρόβλημα με τον Καρβαλιάλ που έχει αρχίσει να φαίνεται

Ολυμπιακός: Το τεράστιο πρόβλημα με τον Καρβαλιάλ που έχει αρχίσει να φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός επί Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, χάνοντας πέντε βαθμούς με Ατρόμητο και ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων δεν έχει καταφέρει ακόμα να δώσει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο στην ομάδα του, με τον Ολυμπιακό

να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, εκτός ελαχίστων λεπτών.

Λείπουν οι αυτοματισμοί μεταξύ των παικτών, οι αλληλοκαλύψεις ενώ κάποιες φορές οι παίκτες φαίνεται να μην ξέρουν που να βρεθούν μέσα στο γήπεδο.

Τρία είναι τα βασικότερα προβλήματα γι αυτή την εικόνα των ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Το τεράστιο πρόβλημα με τον Καρβαλιάλ που έχει αρχίσει να φαίνεται

Πρώτο πρόβλημα ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε μία μόνο φορά χρόνο μίας εβδομάδας να δουλέψει ένα ματς και αυτό ήταν με την Μπάτσκα Τοπόλα. Σε όλα άλλα παιχνίδια των ερυθρόλευκων με τον 58χρονο Πορτογάλο στον πάγκο τους, ο Καρβαλιάλ είχε μόνο λίγες μέρες για να ετοιμάσει την ομάδα, με αποτέλεσμα να μην έχει χρόνο να δουλέψει αυτά που θέλει στις προπονήσεις.

Δεύτερο πρόβλημα είναι ότι οι νέοι παίκτες (σ.σ. Ναβάρο, Μαρτίνς) δεν έχουν ακόμα ενσωματωθεί για τα καλά στην ομάδα. Μπορεί ο Φραν Ναβάρο να πήρε τη φανέλα του βασικού επιθετικού των ερυθρόλευκων από το δεύτερο παιχνίδι, όμως καλά καλά ακόμα δεν ξέρει όλα τα ονόματα των συμπαικτών του. Το ίδιο ισχύει και τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα προχωρήσει στην απόκτηση δύο παικτών που για τον Καρβαλιάλ θεωρούνται σημαντικότατοι για την λειτουργία της ομάδας. Του μέσου και ειδικά του στόπερ. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θεωρεί πως με τις δύο αυτές προσθήκες ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να λειτουργεί σωστά τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο κομμάτι της ανάπτυξης.

Τρίτο πρόβλημα είναι ο… ίδιος ο Κάρλος Καρβαλιαλ, ο οποίος θεωρείται προπονητής ψυχολογίας και όχι tactician, όπως πιθανώς να ήταν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Καρβαλιάλ είναι προπονητής που κυνηγά το αποτέλεσμα και θέλει ο Ολυμπιακός να βγαίνει στην επίθεση με 2-3 μπαλιές.

Όμως αυτό δεν αφήνει χρόνο και χώρο στους παίκτες του Ολυμπιακού να δουλέψουν την κατοχή και την ανάπτυξη του παιχνιδιού των ερυθρόλευκων.

Διαβάστε επίσης: 

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Φορτούνη και Ποντένσε – Γιατί δεν ξεκίνησαν με Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Δεν προχωράνε οι μεταγραφές του Πέδρο Άλβες και ενεργοποιείται πάλι ο Κορδόν στον Ολυμπιακό – Ποιον φέρνει

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα