Ολυμπιακός: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Κορδόν

Ολυμπιακός: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Κορδόν καθώς έχει να διαχειριστεί μία πολύ πιεστική κατάσταση στους ερυθρόλευκους.

Ο πρώτος στόχος του Αντόνιο Κορδόν, όταν συμφώνησε για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στους ερυθρόλευκους, ήταν να χτίσει γρήγορα μία νέα ομάδα, η οποία να ανταποκρίνεται στα θέλω του νέου προπονητή των ερυθρόλευκων.

Βλέπετε, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε και έχει ένα συγκεκριμένο

τρόπο λειτουργίας και χρειάζονταν τα απαραίτητητα εργαλεία για να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός του.

Έτσι, στον Ολυμπιακό ήρθαν 15 νέοι παίκτες, άλλοι με μεταγραφή και άλλοι με δανεισμό ή με δανεισμό και όψιον αγοράς.

Ο Ολυμπιακός πολύ γρήγορα άρχισε να βγάζει στο γήπεδο την αγωνιστική εικόνα που είχε στο μυαλό του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενώ ο Αντόνιο Κορδόν «ελάφρυνε» το ρόστερ των ερυθρόλευκων, φέρνοντας τουλάχιστον επιπλέον έξι εκατ. (ισοζύγιο ποσών πωλησεων – μεταγραφών) στα ταμεία του συλλόγου.

Ολυμπιακός: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Κορδόν

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Τώρα ο Αντόνιο Κορδόν εργάζεται πυρετωδώς για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενώ έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το διάστημα αυτό έχουμε τρία σημαντικά συμβόλαια των ερυθρόλευκων που αναμένεται να συζητηθούν, αυτά των Κώστα Φορτούνη, Μαντί Καμαρά και Γιώργου Μασούρα, παικτών που είναι απόλυτα χρήσιμοι στον σχεδιασμό του Μαρτίνεθ.

Θυμίζουμε δε πως ο Ολυμπιακός έχει δανεικούς τους Παρόσο, Φρέιρε, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλο, Σκάρπα, Σολμπάκεν.

Συνολικά 19 συμβόλαια ερυθρόλευκων παικτών λήγουν στις 30 Ιουνίου του 2024, άρα από τον Γενάρη θα μπορούν να μιλήσουν με ομάδα της αρεσκείας τους.

Μεταξύ των παικτών αυτών των οποίων λήγουν στο τέλος της σεζόν τα συμβόλαια είναι οι Ελ Κααμπί, Κίνι, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Πασχαλάκης.

Δηλαδή ο Αντόνιο Κορδόν πρέπει να δει τι θα κάνει και με τους παραπάνω παίκτες, με τους περισσότερους να έχουν ήδη ή να προβλέπεται να έχουν σημαντικό ρόλο στον αγωνιστικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων.

Δεν το λες και εύκολο το έργο του, καθώς σε όλα αυτά ο Κορδόν παρακολουθεί και τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους των ερυθρόλευκων.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ έχει μπροστά του τα μεγάλα τεστ

Stoiximan Super League χρηματιστήριο: Στα (πολύ) πάνω του ο Ποντένσε

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Τώρα, Κορδόν,olybiakos, tora, kordon