Ολυμπιακός: Του ταιριάζει ο Κουρμπέλης – Τι συμβαίνει

Ολυμπιακός: Του ταιριάζει ο Δημήτρης Κουρμπέλης και γιατί λένε οι Τούρκοι ότι μιλάει με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να σκέφτονται την περίπτωσή του διεθνούς Έλληνα.

Γιατί όμως θα μπορούσε να ενδιαφέρει (σ.σ. ή ενδιαφέρει) τον Ολυμπιακό

ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Καταρχάς πρόκειται για Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πάντα για Έλληνες ποδοσφαιριστές, ειδικά αν ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μία ομάδα.

Ολυμπιακός: Του ταιριάζει ο Κουρμπέλης – Τι συμβαίνει

Δεύτερον, ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει στον Κουρμέλη στοιχεία που λείπουν από το τωρινό του ρόστερ. Πρόκειται για έναν ψηλό αμυντικό μέσο, ο οποίος είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, κάτι που λείπει από τον φετινό Ολυμπιακό.

Εκτός από εξάρι ο 30χρονος μπορεί να παίξει και στόπερ, μπαίνοντας κατά κάποιο τρόπο στα… παπούτσια του Ιμπόρα, καθώς ο 35χρονος Ισπανός μετά την απομάκρυνση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τον πάγκο των ερυθρόλευκων μετράει… μέρες στο λιμάνι.

Σε κάθε περίπτωση ο Κουρμπέλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να κλείσει τα… μάτια στην περίπτωσή του. Ο ύψους 182 εκατοστών Έλληνας διεθνής, ψημένος στον πρωταθλητισμό στον Παναθηναϊκό, είναι μία λύση από το πάνω ράφι για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το σχέδιο του στη Νότιγχαμ και πώς επηρεάζει τον Ολυμπιακό

Κουρμπέλης: Ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός; – Τι λένε οι Τούρκοι!

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα