Ολυμπιακός: Τζέιμς αλάνι έλα στο λιμάνι – Τι ετοιμάζουν οι οπαδοί

10:16 4/1/2024 - Πηγή: Sportime

Με στόχο την τέταρτη διαδοχική του νίκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς στο ΣΕΦ (4/1, 21:15) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» με όπλο την άμυνα κέρδισαν την Αρμάνι Μιλάνο στον πρώτο αγώνα του 2024, έχοντας πλέον ως στόχο να κάνουν και μια μεγάλη νίκη!

Οι ισορροπίες στη φετινή διοργάνωση

είναι λεπτές, πολλά αλλάζουν από την μια εβδομάδα στην άλλη και κάθε αποτέλεσμα μπορεί να αποβεί καθοριστικό στο φινάλε.

Είναι χαρακτηριστικό πως έπειτα από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρος της «διαβολοβδομάδας» προέκυψε επταπλή ισοβαθμία στις θέσεις 5 έως 11.

Ολυμπιακός: Τα βλέμματα του ΣΕΦ στον Μάικς Τζέιμς

Το αποψινό τεστ λοιπόν για τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι υψηλών απαιτήσεων και στις τάξεις των οπαδών της ομάδας επικρατεί… φρενίτιδα.

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση, κάτι που αποτελεί το δεύτερο συνεχόμενο sold out μέσα σε λίγες ώρες, μετά από αυτό με την Αρμάνι Μιλάνο!

Συνολικά, αυτό θα είναι το 7ο ματς της Euroleague φέτος που στο ΣΕΦ δεν θα πέφτει… καρφίτσα, αλλά και το 8ο συνολικά, καθώς sold out είχε γίνει και το ντέρμπι της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης που αναμένεται να τραβήξει την προσοχή πάνω του είναι ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί ίσως τον πιο χαρισματικό σκόρερ της Euroleague και όταν βρίσκεται στην μέρα του μπορεί να «σκοτώσει» οποιαδήποτε ομάδα. Ως γνωστόν, ο ίδιος λατρεύει τα μεγάλα ματς και πάντα θέλει να βγαίνει μπροστά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Φυσικά, το περασμένο καλοκαίρι το όνομά του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τον Ολυμπιακό, όμως τελικά έμεινε στη Μονακό.

Είναι ξεκάθαρο ότι το καλοκαίρι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα, με τον Τζέιμς να έχει μπροστά του μία σπουδαία ευκαιρία. Να βρεθεί στην κορυφή των σκόρερ της Euroleague, ξεπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη! 

Μάλιστα, αυτό που συζητήθηκε ακόμη περισσότερο και από το ίδιο το ματς του πρώτου γύρου, ήταν ο θερμός εναγκαλισμός του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Πριγκιπάτο.

Έτσι, πάντα βάσει λογικής, ο κόσμος που θα βρεθεί στο Φαληρικό γήπεδο αναμένεται να του επιφυλάσσει «θερμή» υποδοχή, σε μια προσπάθεια… ψησίματος ώστε να γίνει η πολυπόθητη μεταγραφή τους επόμενους μήνες.

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί στο ματς του πρώτου γύρου

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα