Οργή λαού για τα μέτρα – Έξαλλοι οι οπαδοί

Τα νέα μέτρα κατά της οπαδικής βίας ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, προκαλώντας οργή λαού στο Twitter, με τους Έλληνες φιλάθλους όλων των ομάδων να είναι έξαλλοι για τα όσα αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πιο συγκεκριμένα, έως και τις 12 Φεβρουαρίου του 2024, τα γήπεδα των ομάδων της Super League 1 θα παραμείνουν κλειστά με τους αγώνες να πραγματοποιούνται χωρίς τη παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Ακόμη, ο ευρωπαϊκός αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και την Τόπολα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Όλα τα παραπάνω, έφεραν έκρηξη των οπαδών στην πλατφόρμα του Twitter, με τα σχόλια να είναι καυστικά για τις νέες αποφάσεις των κυβερνόντων.

Δείτε μερικά εξ αυτών:

Κοντά έπεσα; Μέτρα μόνο για Super League και τον έναν του Ολυμπιακού στο EL. Ε, θα ασκηθούν και πιέσεις, αν πάει καλά και το παιδί (μακάρι να πάει), θα επανεξεταστούν στην πορεία και γύρω στις 10 Γενάρη θα έχουν …λυθεί όλα τα προβλήματα και θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. https://t.co/eQwYyPHupn

— Ιώδης (@iwdis) December 11, 2023

Μοιάζει απίστευτο όσο & να το διαβάζεις! Κλείνει όλη η Super League (14 ομάδες) για 2 μήνες, για συνεχή επεισόδια μίας ομάδας το τελευταίο διάστημα! Η απόφαση αφορά & τα ματς των β ομάδων στην Super League 2!
Δεν υπάρχουν λόγια πια… #aek #aekfc #enwsi #ρεντη #ρεντης #18χρονος

— Tasos Kapetanakos (@Tasos_kapet) December 11, 2023

Δηλαδη σοβαρα τωρα περιμενετε απο αυτο το σουργελο που εχει 3 νεκρους (Τοσκο-Αλκη-Μιχαλη) μεχρι τωρα στην βαρδια του και ας ελπισουμε οτι δεν θα γινουν 4 θα λυσει το θεμα της γηπεδικης βιας ? Τοσο ηλιθιοι ειστε ?
Μαρινακη #18χρονος #Ρεντη #SuperKaterina #happyday Super League pic.twitter.com/eE4ShZXQUC

— Νικος Γαβριλιδης (@KzXxDNFPdswCPG0) December 11, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα