ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό! – Ποια η συμφωνία

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν μετέωρος σε ό,τι αφορά το μέλλον του.. Ο Ολυμπιακός και ο παίκτης είχαν απόσταση, αλλά τελικά βρήκαν τη χρυσή τομή και θα συνεχίσουν μαζί. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι οριστική!

Η συγκεκριμένη σχέση πέρασε από χίλια κύματα. Τελικώς, πρυτάνευσε η λογική και το ποδοσφαιρικά δίκαιο. Αυτό δεν ήταν άλλο πέρα από το να ανανεώσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Οριστικό το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έκλεισε ένα σημαντικό θέμα για την ομάδα του Πειραιά. Διότι, τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν για το μέλλον του Έλληνα γκολκίπερ.

Μία από τις ελάχιστες σταθερές αυτά τα δύο περίεργα χρόνια για τον Ολυμπιακό είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Τόσο στη SuperLeague, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι απόλυτα συνεπής με το υψηλό επίπεδο απόδοσης στο παιχνίδι.  Στην πρώτη επαφή των δύο πλευρών υπήρχε απόσταση. Η απόσταση δεν είχε να κάνει μόνο με το οικονομικό, αλλά και με το ρόλο που θα είχε ο Έλληνας γκολκίπερ το επόμενο διάστημα. Διότι, κοινό μυστικό ήταν πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε ζητήσει βασικό τερματοφύλακα.

Το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει πιο κοντά. Από το Sportime είχατε ενημερωθεί πως Ολυμπιακός και Πασχαλάκης σε πολύ καλό δρόμο για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο καλός δρόμος έγινε οριστική συμφωνία. Αυτή είναι τελειωμένο θέμα και προβλέπει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Επιπρόσθετα, οι συνολικές απολαβές για αυτά τα επόμενα δύο χρόνια, συνολικά, ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, ο Πασχαλάκης θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα και οι ανακοινώσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ολυμπιακός

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα