Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα αναλαμβάνει δικηγόρος της οικογένειας της!

19:58 6/1/2024 - Πηγή: Sportime

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένεται να δούμε στη σειρά «Παγιδευμένοι», που αναμένεται να εκτοξεύσουν την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα στη σειρά του ΑΝΤ1 θα δούμε αρχικά την Άννα να μένει έκπληκτη από την αποκάλυψη που της έκανε ο Νίκος σχετικά με τον πυροβολισμό που δέχτηκε, η Άννα βρίσκει διέξοδο στην εξέταση δύο κλειδικών μαρτύρων, ανακαλύπτοντας σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση εξαφάνισης της γυναίκας και της κόρης του Φαίδωνα.

Την ίδια στιγμή η Αγγελική,

ανακαλύπτει ότι ο Φαίδωνας έχει πει ψέματα στην κατάθεση του και της προκαλεί οργή, ενώ πιστεύει ότι εκείνος έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και το παιδί του.

Το περιβάλλον γεμίζει από εντάσεις, καθώς ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αντιμετωπίζουν αντιφατικές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του Άκη, ενώ ο Σπύρος καταφέρνει να κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για τη Μελίνα και τον γιο της.

Την ίδια στιγμή, η Υβόννη φέρνει έναν νεαρό άνδρα στο γραφείο του Αλέκου, αποκαλύπτοντας την εκτός συζυγική σχέση που είχε μαζί του πριν από 29 χρόνια και προτείνοντας του να υιοθετήσει τον γιο του.

Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο με την ανακάλυψη της Υβόννης πως γνωρίζει την αλήθεια για την υγεία του Αλέκου, αναγκάζοντας τον να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

Το κλίμα επιδεινώνεται με τις αποκαλύψεις του Γεράσιμου και της Άννας, που αναλαμβάνει την υπεράσπιση των νέων μαρτύρων, ενώ ο Δημήτρης ενημερώνει τον Σταύρο για τις αποδείξεις που εντοπίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Άκη.

Η αντιπαράθεση γίνεται έντονη, καθώς καταλαβαίνουν ότι οι δικοί τους τους κρατούν κρυφές αλήθειες, αποφασίζοντας να ξεκινήσουν τις έρευνες μόνοι τους, ελπίζοντας ότι οι υποψίες τους θα αποδειχτούν αβάσιμες.

Οι αναταραχές συνεχίζονται με την εξέλιξη της υπόθεσης, και οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και αποκαλύψεις.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Παγιδευμένοι» αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα