Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η ευκαιρία τους

Έτοιμος για το πρώτο του παιχνίδι για φέτος στο Κύπελλο Ελλάδας είναι ο Παναθηναϊκός. Στόχος στο Αγρίνιο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το να γίνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Είθισται να λέγεται πως τα ματς του Κυπέλλου είναι μία ευκαιρία για κάποιους παίκτες. Συνήθως έτσι γίνεται γιατί οι προπονητές ξεκουράζουν ορισμένους βασικούς. Ο Παναθηναϊκός

δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει τραυματίες, ενώ άφησε και κάποιους στην Αθήνα.

Κάπως έτσι ορισμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να φανούν. Ένας εξ αυτών ο Ξενόπουλος. Στη σκιά του Διούδη βρίσκεται ο 22χρονος, ο οποίος έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία όποτε έχει αγωνιστεί. Ευκαιρία να το πράξει και πάλι. Το ίδιο και ο Χατζηθεοδωρίδης που έχει ανάγκη από ματς προκειμένου να βρει τα πατήματά του.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Νιάς προκειμένου να διαπιστωθεί σε ένα ακόμη ματς τι ακριβώς μπορεί να κάνει. Παρά τα πολύ καλά λόγια έως τώρα, σε δύο παιχνίδια είχε συμμετοχή σε ισάριθμα γκολ του αντιπάλου. Από τις άλλες χειμερινές προσθήκες ενδέχεται να αγωνιστεί ο Ενγκμπακοτό.

Τέλος, το πόσο θα αγωνιστούν οι Βιγιαφάνιες και Μακέντα είναι από μόνο του θέμα συζήτησης λόγω της σχέσης τους με τον Μπόλονι. Πάντως και για τους δύο είναι μία ευκαιρία να φωνάξουν ότι είναι εδώ, εάν τελικά έχουν και τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η ευκαιρία τους εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα