Παναθηναϊκός: Αυτός έκανε με Τερίμ το καλύτερο παιχνίδι του

10:33 7/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο πως κέρδισε τον Ολυμπιακό στο περασμένο ντέρμπι. Είχε και μια μεγάλη επιστροφή. Με την άφιξη του Τερίμ, ο Παναθηναϊκός είδε τον Ρούμπεν Πέρεθ, να κάνει μάλλον την καλύτερη φετινή

του εμφάνιση.

Ο Ισπανός χαφ έχει ήδη 28 ματς φέτος που δεν είναι λίγα. Σε αυτά έχει συνεισφέρει 1 γκολ και 1 ασίστ αλλά το ζήτημα ήταν πως φαινόταν να χάνει τη θέση του.

Στο πρωτάθλημα, ήταν εκτός με τον Παναιτωλικό λόγω καρτών αλλά στη συνέχεια δεν έπαιξε λεπτό απέναντι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Δεν ήταν και μικρό το μήνυμα.

Βασικός ενδιάμεσα στο 2-0 με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά άλλο ματς τα ντέρμπι κι άλλο αυτό με τους Αρκάδες.

Ο Τερίμ όμως τον έβαλε με τον Ολυμπιακό και ο Πέρεθ ήταν εκεί. Έπαιξε ιδανικά το ρόλο του deep lying playmaker, προσεγγίζοντας όταν έπρεπε τα στόπερ (Γεντβάι, Αράο) και δίνοντας χώρο την ομάδα του.

Αν και ματς που έγινε στην Ελλάδα, ο Πέρεθ έπαιξε τη θέση άψογα, σχεδόν σεμιναριακά. Με κάθετες πάσες αλλά και δικές του κινήσεις στο χώρο, ελευθέρωσε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και ήταν τέλειος.

Θα φανεί αν τελικά παίρνει και πάλι πίσω τη θέση του, ενώ φυσικά να σημειωθεί πως ο Πέρεθ στα 35 του πλέον, έχει συμβόλαιο με το κλαμπ έως και το καλοκαίρι του 2025 και ήδη έχει παίξει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού 109 αγώνες.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα