Ο Φάν Πέρσι επέστρεψε στις προπονήσεις με την Γιουνάιτεντ

09:53 7/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Φαν Πέρσι εθεάθη να δειπνεί με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, μετά τη νίκη με 3-0 επί της Γουέστ Χαμ την Κυριακή. Λίγες ημέρες αργότερα, οι “Κόκκινοι Διάβολοι” καλωσόρισαν ξανά τον πρώην διεθνή Ολλανδό πίσω στον σύλλογο σχεδόν εννέα χρόνια από τότε που έφυγε.

Η επιστροφή του Φαν Πέρσι στη Γιουνάιτεντ οφείλεται στα μαθήματα προπονητικής της UEFA που παρακολουθεί αυτή την περίοδο. Ο 40χρονος έχει λάβει άδεια

να παρακολουθήσει την ομάδα του Τεν Χαχ στην προπόνηση και να πάρει συνέντευξη από κάποια μέλη του προπονητικού επιτελείου του συλλόγου. Επομένως, ως μέρος του σεμιναρίου Pro Licence με την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ο πρώην επιθετικός της Γιουνάιτεντ θα βρίσκεται στο Κάρινγκτον μέχρι την Πέμπτη.

Ο Φαν Πέρσι, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο της Premier League στην τριετή θητεία του στη Γιουνάιτεντ, είναι σήμερα προπονητής της ομάδας νέων της Φέγενορντ. Ο Ολλανδός αποχώρησε από την εθνική ομάδα το 2019, πριν γίνει βοηθός προπονητή, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε ρόλο ακαδημίας.

Περισσότερα εδώ

Δεν ήθελε Ρονάλντο ο πρώην CEO της Γιουβέντους

Παίζει με τις ισορροπίες ο ΛεΜπρόν, στόχος η κορυφή

Keywords
Τυχαία Θέματα