Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα

Δεν σταματούν οι μεταγραφές! Ζεστά το έχει πάρει ο Παναθηναϊκός και είναι αρκετά ενεργός για τα δεδομένα της συγκεκριμένης περιόδου.

Σπάνια κάνουν πολλές προσθήκες τον Ιανουάριο οι ομάδες. Στη δική του περίπτωση προέκυψαν και κάποια θέματα εκτός αρχικού προγραμματισμού.

Το ένα ήταν η υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο Παναθηναϊκός τον έθεσε εκτός ομάδας. Διάδοχός του θα είναι ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι.

Ως έξτρα

μεταγραφή μπορούμε να μετρήσουμε και αυτή του Δημήτρη Λημνιού. Ανενεργός τόσους μήνες είναι. Δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του πολύ καλύτερους wingers αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, τον απέκτησε με φόντο το μέλλον και επειδή είναι Έλληνας.

Για τους στόπερ η ανάγκη ήταν δεδομένη, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας είναι μία κατηγορία μόνος του. Ο Παναθηναϊκός ξέρει πως μπορεί να πάρει όσα έψαχνε από τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας.

Το ερώτημα είναι εάν θα υπάρξει και νέα προσθήκη. Δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω από τους «πράσινους». Ωστόσο, οι Τούρκοι επιμένουν. Υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την κίνησή του για τον Σαγκίβ Γεχεζκέλ. Ο λόγος για τον Ισραηλινό διεθνή που πήγε στην Αντάλιασπορ τον Σεπτέμβριο.

Ποιο είναι το ενδιαφέρον της υπόθεσης; Ότι παίζει ως εξτρέμ, αλλά έχει αγωνιστεί αρκετά παιχνίδια τόσο ως φορ όσο και ως δεξιός μπακ. Αναζητούν ξαφνικά επιθετικό στο «τριφύλλι» ή κάνουν από τώρα σκανάρισμα στην αγορά εν όψει καλοκαιριού; Να σημεώσουμε ότι στο τέλος της σεζόν ο Σεμπαστιάν Παλάσιος μένει ελεύθερος και προς το παρόν δεν έχει ανανεώσει. Μάλιστα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του για νέο συμβόλαιο με τις απαιτήσεις που έχει!

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα