Έφες – Μπαρτσελόνα 98-74: Δεν κατέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί… (highlights)

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε (42-39), η Έφες με γεμάτο ρόστερ για πρώτη φορά στη σεζόν, βρήκε ρυθμό και κατάφερε να πετύχει 56 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα που συνήθως κρατάει τον αντίπαλο περίπου στους 80 πόντους. Η Έφες διάλυσε τους Ισπανούς κυριαρχώντας και στις δύο άκρες του παρκέ σε ένα από τα καλύτερα ημίχρονα της στην σεζόν…. Επέστρεψε ο Γουίλ Κλάιμπερν μετά από 7 περίπου εβδομάδες και σε 10 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 5 πόντους με 2/3 δίποντα, 1/2 βολές, μάζεψε 3 ριμπάουντ και έκανε 2 λάθη.

H Μπαρτσελόνα μετά από τέσσερις

σερί νίκες στην έδρα της θα χάσει από μια ομάδα που παίρνει δεύτερη νίκη με υψηλό σκορ. 2 στα 2 οι Τούρκοι που μετά την Βίρτους (99-75) λυγίζουν και 2ο δύσκολο αντίπαλο και ανεβαίνουν με στόχο τα πλέι οφ.

Ισοφάρισε το ρεκόρ στην σεζόν ο Ροντρίγκ Μπομπουά με 21 πόντους, ακολούθησε ο Πλάις με 17, 16 πρόσθεσε ο Οτούρου, με 15 πόντους και 8 ασίστ τελείωσε το παιχνίδι ο Σέιν Λάρκιν που έχει παράδοση κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Για την Μπαρτσελόνα που σε ακόμα ένα ματς έλειψε ο Λαπροβίτολα, πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Ερνάνγκόμεθ με 18 πόντους, από 14 πρόσθεσαν οι Γιοκομπάιτις και Κάλινιτς.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά

Keywords
Τυχαία Θέματα