Παναθηναϊκός: Να εκμεταλλευθεί μομέντουμ και παράδοση

Έβγαλε αντίδραση ο Παναθηναϊκός και χάρη στη νίκη επί του ΠΑΟΚ μπαίνει με καλύτερη ψυχολογία στα πλέι οφ της Super League 1.

Ο Παναθηναϊκός βίωσε έναν πολύ δύσκολο μήνα, με τον Λάζλο Μπόλονι

να δέχεται σκληρή κριτική για μία σειρά από λόγους.

Κάποια γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες έπρεπε να είχαν γίνει πολύ νωρίτερα, προκειμένου η ομάδα να βρίσκεται μέσα στον στόχο του Κυπέλλου.

Τώρα θα πρέπει να μείνουν όλα πίσω και να επικεντρωθούν άπαντες στην απόκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνει φέτος ο Παναθηναϊκός μακριά από εκτός των συνόρων υποχρεώσεις κι αυτό είναι ένα από τα πιο μελανά σημεία της ιστορίας του.

Θα πρέπει πάση θυσία να μπει ένα τέλος σε αυτό, αρχής γενομένης από τα πλέι οφ που εκκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η λογική λέει ότι ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να υπερκεράσει το εμπόδιο μιας εκ των τριών ομάδων που βρίσκονται σε υψηλότερη θέση.

Κι αυτό γιατί το ενδεχόμενο να κατακτήσει το Κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα και να πάρει εκείνος ένας από τα τρία εισιτήρια του Conference League συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Βέβαια ανεξαρτήτως ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο, δεδομένου ότι ο Άρης βρίσκεται στο +6 (υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είναι στο +3 και ο ΠΑΟΚ στο +2, ενώ ο 6ος Αστέρας στο -3).

Τα πάει καλά στα δύσκολα

Αν υπάρχει ένας σύμμαχος για την ομάδα του Μπόλονι σε αυτήν την προσπάθεια, αυτός είναι η βαθμολογική συγκομιδή στα ντέρμπι.

Πάνω κι από τον Ολυμπιακό είναι ο Παναθηναϊκός από τότε που ανέλαβε ο Ρουμάνος, στοιχείο που θα πρέπει να συνυπολογιστεί εν όψει πλέι οφ.

Πλέον, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το ζητούμενο δεν είναι το θέαμα, αλλά το τελικό πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα τουλάχιστον.

Προφανώς και μιλάμε για τον Παναθηναϊκό που υποχρεούται να διεκδικεί το πρωτάθλημα, ωστόσο από κάπου θα πρέπει να αρχίσει επιτέλους.

Αντί επιλόγου, ένα στατιστικό στοιχείο (που δεν τον τιμά) είναι ότι τις περισσότερες φορές συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες που χαμογελούν στα πλέι οφ.

Έχει καλή παράδοση ο Παναθηναϊκός στα μίνι πρωταθλήματα. Παρηγοριά στον άρρωστο; Ναι, μπορείς να το πεις κι έτσι…

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Να εκμεταλλευθεί μομέντουμ και παράδοση εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα