Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης είχε να βάλει γκολ 50 ημέρες

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε οπωσδήποτε να νικήσει τον Άρη για να μείνει στο -3 από την ΑΕΚ. Άλλο αποτέλεσμα θα έφερνε άλλα επίπεδα γκρίνιας στη Λεωφόρο. Από άλλες εποχές. Και τελικά job done για να φέρει ηρεμία σε Τερίμ και ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια δεν έθελξε με την απόδοσή του. Δεν έφτασε από το 0 στο 100. Από

την ισοπαλία με τη Λαμία και μετά με την Κηφισιά πήγε τουλάχιστον στη νίκη και μάλιστα με αντίπαλο ομάδα πλέι οφ.

Ο Μπακασέτας πρόσφερε γκολ, το είχε αναφέρει η στήλη πως ο Τερίμ ήθελε περισσότερα από τον αρχηγό της Εθνικής. Και βρήκε το τέρμα σε αυτό το παιχνίδι.

Από την άλλη, έστω και από πέναλτι, ο Ιωαννίδης σκόραρε. Ο σταρ επιθετικός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον τελευταίο τραυματισμό που είχε. Άργησε να επιστρέψει και αυτό κόστισε και στην ομάδα του. Γκολ θα βάλουν και οι Σπόραρ, Γερεμέγεφ αλλά η πληθωρική παρουσία του Ιωαννίδη είναι άλλο πράγμα.

Από τις 10 Ιανουαρίου και το 1-1 με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο είχε να σκοράρει. Ούτε λίγο ούτε πολύ 49 ημέρες. Και στο πρωτάθλημα από τις 3 του ίδιου μήνα, στο 2-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.  

Ο Ιωαννίδης πλέον έχει τη φετινή σεζόν 17 γκολ σε 34 ματς, ένα στα δύο δηλαδή και έχει και 7 ασίστ. Δεδομένα κάνει σεζόν καριέρας και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. 

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα