Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ περιμένει εκτόξευση

00:43 5/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός ήξερε τι ήθελε, νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό και κατάφερε με αυτό τον τρόπο να παραμείνει στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Φατίχ Τερίμ δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του. Προσέθεσε πως θα ήθελε να το πανηγυρίσει με τους οπαδούς. Εκείνοι πήγαν πριν το ντέρμπι να δώσουν ώθηση στους «πράσινους» και αυτό μάλλον έκανε θετική εντύπωση

στον Τούρκο κόουτς.

«Αυτό για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, είναι ότι ήρθαν οι οπαδοί, στήριξαν εμένα, την ομάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δώσαμε μία τέτοια χαρά στους οπαδούς. Έχετε δίκιο, τα ντέρμπι δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις. Εμείς και παίξαμε και κερδίσαμε σήμερα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τερίμ.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός έβαλε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά! Ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πατήσει πάνω σε αυτή τη νίκη για να πάει ακόμα καλύτερα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ήταν μία καλή μέρα για εμάς, αλλά θέλω ακόμα καλύτερα. Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος, πάντα θέλω το καλύτερο. Οι άνθρωποι πάντα θέλουν το παραπάνω. Τώρα κερδίσαμε με τον Ολυμπιακό, δεν θα θέλουμε να νικήσουμε και στο άλλο ντέρμπι; Αν πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν θα θέλουμε να πάμε και στην Ευρώπη καλά; Οι απαιτήσεις δεν τελειώνουν ποτέ».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα