Παναθηναϊκός! ΣΟΚ με Χουάντσο, έσπασε το δάχτυλό του

Δεν λέει να… ησυχάσει από την  κακοδαιμονία ο Παναθηναϊκός, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να πέφτει αυτή τη φορά θύμα σοβαρού τραυματισμού, απουσιάζοντας για τους επόμενους δύο μήνες!

Ο Ισπανός φόργουορντ υπέστη κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, με αποτέλεσμα αύριο να υποβάλλεται σε επέμβαση με στόχο την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση.

Ο ίδιος λοιπόν αναμένεται να χάσει για την Euroleague

τις αναμετρήσεις απέναντι σε Άλμπα, Ζαλγκίρις Κάουνας, Βίρτους Μπολόνια, Βαλένθια, Παρτίζαν, Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Βιλερμπάν, Μονακό, Αρμάνι Μιλάνο, Ερυθρό Αστέρα, Μπασκόνια και Βαλένθια.

Μέχρι στιγμής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετρούσε 4.5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ και 0.5 μπλοκ μέσο όρο στα 22’36” που αγωνιζόταν.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς στα πιτς θα βρίσκεται για περίπου το ίδιο διάστημα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Όλα αυτά φυσικά τη στιγμή που το τελευταίο 24ωρο κυκλοφορούσαν ισπανικά σενάρια που ήθελαν την Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα