Διαιτησία – Κοράκι: Μέλος της ΚΕΔ δεν είδε πέναλτι στον Λιβάι!

Διαιτησία – Κοράκι: Έντονα και δικαιολογημένα τα παράπονα που έκανε η ΑΕΚ για τον διαιτητή Τσαγκαράκη, αλλά και τον VAR Φωτιά για τη φάση που ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Λιβάι Γκαρσία στο ματς με την Κηφισιά.

Παρατηρητής διαιτησίας ο Μάνταλος ο οποίος εξ αρχής στα αποδυτήρια ενημέρωσε τον Τσαγκαράκη ότι από την εξέδρα έχει δει πέναλτι και μάλιστα απορησε πως ο Κρητικός ρέφερι που
ήταν στα τρία μέτρα δεν το είδε!

Ο Μάνταλος που είδε ξανά τη φάση στο βίντεο δεν άλλαξε άποψη και στην έκθεση του

παρέπεμψε τον ρέφερι του αγώνα. Να σημειωθεί οτι πλέον οι παρατηρητές δεν βαθμολογούν τους VAR.

Η παράβαση πέναλτι στη φάση που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ είναι καθαρή, αφού o παίκτης της Κηφισιάς κάνει ένα άκαιρο τάκλιν ναι μεν για να παίξει τη μπάλα αλλά δεν υπολόγισε καλά, ανατρέποντας τον αντίπαλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, υπήρχε μέλος της ΚΕΔ που δεν είδε πέναλτι και συμφώνησε με την απόφαση διαιτητή και VAR να μην αλλάξει η αρχική απόφαση. Αυτός ήταν ο Ζοάο
Καπέλα, ο οποίος αρχικά μετέφερε την άποψη του σε VAR και AVAR οτι δεν βλέπει παράβαση, ωστόσο η θέση του μειοψήφισε αφού όλα τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής είπαν οτι υπάρχει παράβαση πέναλτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος βλέπει κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά έχει συμβεί! Για το γκολ του Ελίασον, η ΚΕΔ συμφωνεί οτι το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.



Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα