Παναθηναϊκός: Του τα έδωσε όλα, αλλά… ξέμεινε στον άσο! Τον Μπρινιόλι τον έχασε. Θα κάνει κι άλλο «έγκλημα» ο Αλαφούζος;

Ο Παναθηναϊκός έχασε τον Μπρινιόλι και ψάχνει τερματοφύλακα. Θα καταφέρει να χάσει και τον Κώτσιρα ο Αλαφούζος;

Το σίριαλ Μπρινιόλι δεν είχε happy end για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός τέθηκε εκτός ομάδας αφού δεν δέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο Αλαφούζος, ο οποίος όπως παραδέχθηκε έκανε δεκτές όλες του τις απαιτήσεις. Προφανώς

και ο Μπρινιόλι έχει υπογράψει αλλού.

Η απώλεια Μπρινιόλι άνοιξε μεγάλη κουβέντα και μεταξύ των φίλων του τριφυλλιού, αν ο Μπρινιόλι απλά δεν ήθελε, ή φταίει η διοίκηση του τριφυλλιού που έχασε για πολλούς τον καλύτερο τερματοφύλακα της Super League και πλέον ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Καλός ο Λοντίγκιν, αλλά Μπρινιόλι δεν είναι.

Ουκ ολίγοι κάνουν λόγο για «έγκλημα» Αλαφούζου και αυτογκόλ του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού στην περίπτωση Μπρινιόλι. Και αναρωτιούνται αν θα κάνει και δεύτερο «έγκλημα» στην περίπτωση του Γιάννη Κώτσιρα. Ο 31χρονος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη τον έχουν προσεγγίσει ομάδες . Ο ίδιος πάντως τονίζει στους συμπαίκτες του οτι θέλει να μείνει και το μόνο που τον απασχολεί είναι η επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός.

Με Φατίχ Τερίμ «βαφτίστηκε» αμυντικό χαφ, έπαιξε και στόπερ. Αμυντικό χαφ, έχοντας κάνει όλη κι όλη μια συμμετοχή στη συγκεκριμένη θέση το μακρινό 2018 σε ένα Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος. Βασικό αμυντικό χαφ με τον Τερίμ στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ, όταν ο Τούρκος είχε στον πάγκο ως εναλλακτικές για τη συγκεκριμένη θέση, δύο κανονικούς κόφτες. Τον Πέρεθ και τον Τσοκάι!

Και αν στην περίπτωση Μπρινιόλι, ο Αλαφούζος έχει κάθε δικαίωμα να επικαλεστεί δικαιολογίες και λόγους για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων, στην περίπτωση Κώτσιρα δεν έχει καμία. Τον φωνάζεις και τον ανανεώνεις. Εκτός αν αργήσει και υπογράψει και αυτός αλλού!

Το πλάνο ελληνοποίησης που θέλει η διοίκηση δεν ξεκινάει από αυτούς που θα έρθουν, αλλά από εκείνους που θα παραμείνουν.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα