Παναθηναϊκός, ζητείται χημεία με ορισμένους παίκτες

Ο Παναθηναϊκός κλείνει σε λίγο καιρό ένα τρίμηνο με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο και η έως τώρα παρουσία του έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια. Από τη μία οι νίκες σε μεγάλα ματς και οι προκρίσεις στο Κύπελλο επί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Από την άλλη οι γκέλες σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια.

Αυτά τα σκαμπανεβάσματα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα

ούτε σε επίπεδο αποδυτηρίων. Δεν είναι, όμως, και τα μόνα που έχουν συζητηθεί. Το κομμάτι των προπονήσεων ήταν άλλο ένα κεφάλαιο για τους παίκτες για διάφορους λόγους, όπως και ο τρόπος προσέγγισής τους από τον Τούρκο τεχνικό.

Ο Τερίμ είναι μεγάλη προσωπικότητα και αυτό βγαίνει προς τα έξω στην καθημερινότητα. Σε κάποιους αρέσει πολύ το στυλ του. Τους έχει κερδίσει με το καλημέρα και αυτό φαίνεται και στο χορτάρι. Η κατακόρυφη άνοδος ορισμένων παικτών δεν είναι μόνο θέμα τακτικών αλλαγών του κόουτς, αλλά προϊόν της γενικότερης προσέγγισής του.

Ωστόσο, σε κάθε ομάδα δεν ταιριάζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τον εκάστοτε τεχνικό. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα.

Και δεν υπάρχει πιο τρανό παράδειγμα από τον Αϊτόρ, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Στο ίδιο γκρουπ έχουν μπει και άλλοι ισπανόφωνοι. Ο λόγος για τους Πέρεθ και Μαντσίνι. Μπορεί αμφότεροι να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον πρώτο, αλλά δεν αισθάνονται πως τους υπολογίζει ο Τερίμ στον βαθμό που θα ήθελαν. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Σένκεφελντ.

Το θέμα είναι πως ο Παναθηναϊκός τώρα που μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, θα δίνει πολλά και απαιτητικά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα έχει τους πάντες ανάγκη και γι’ αυτό ζητείται η κατάλληλη χημεία προκειμένου να βγει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και του χρόνου βλέπουμε…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός,panathinaikos