Πανσερραϊκός: Δεν τον χωράει ο τόπος – Αυτός έχει τάσεις φυγής

Στην πρώτη του χρονιά στη Stoiximan Super League κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο Πανσερραϊκός του έδωσε τη δυνατότητα και εκείνος πήρε την ευκαιρία. Το ξεκίνημα του Κόστα Άλεξιτς ήταν, μάλιστα, πάρα πολύ καλό.

Σε τέτοιο βαθμό που δεν ήθελε και πολύ για να γίνει ντόρος. Ξεκίνησαν γρήγορα τα διάφορα σενάρια περί πώλησής του. Μόνο που εξ αρχής αυτό δεν ήταν εύκολο.

Ο Πανσερραϊκός το καλοκαίρι φρόντισε για τα πάντα. Στο συμβόλαιο του παίκτη

έβαλε και ρήτρα αποδέσμευσης. Στα 5 κατοστάρικα το ύψος της.

Μόνο η Πάφος έδινε πριν από κανένα μήνα τα μισά και μετά εξαφανίστηκε. Ακούστηκαν πολλά και για άλλες ομάδες, όπως η Γκεζτέπε. Ουδέποτε υπήρξε το παραμικρό από τους Τούρκους. Απλώς το όνομά τους έπαιξε τεχνηέντως μήπως και τσιμπήσει κάποιος άλλος.

Γενικότερα ο ντόρος που έγινε εσκεμμένα δεν βγήκε πουθενά. Ο ίδιος ο παίκτης δεξιά και αριστερά διαλαλεί πως θα εμφανιστεί αγοραστής και πλέον δεν τον «χωράνε» οι Σέρρες. Έλα, όμως, που προτάσεις δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα να είναι δεμένα τα χέρια του.

Το χειρότερο για εκείνο είναι άλλο, η έλευση του Μπετανκόρ. Τη στιγμή που ο Άλεξιτς δεν σκοράρει με τίποτα και το μοναδικό του γκολ στα τελευταία 13 παιχνίδια πρωταθλήματος ήταν το κατά τύχη τέρμα που πιστώθηκε με τη Λαμία, ο ανταγωνιστής του πήρε μπρος με το καλημέρα. Ο Μπετανκόρ εξελίσσεται σε κίλερ και με τρία γκολ σε τέσσερις αγώνες έχει ήδη δώσει τέσσερις βαθμούς στην ομάδα του. Ταυτόχρονα ρίχνει στο καναβάτσο τον Άλεξιτς, που εξακολουθεί να κοιτάει προς άλλες πολιτείες.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα