Λεβερκούζεν: Πρόσω ολοταχώς για πρωτάθλημα, πάει για καθοριστική μεταγραφή

17:21 28/1/2024 - Πηγή: Contra

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν διανύει μια απρόσμενα καλή σεζόν και πραγματικά δημιουργεί κλίμα ανταγωνισμού στην, άμαθη από τέτοιες καταστάσεις για χρόνια, Bundesliga. Επειδή όμως η ομάδα του Αλόνσο δεν θέλει στο τέλος να αποσπάσει μόνο σχόλια θαυμασμού, θα επιχειρήσει να χτυπήσει στα ίσια το πρωτάθλημα.

Για αυτόν τον λόγο ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για τον βασικό επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Ζαν Φιλίπ Ματέτα. Οι Γερμανοί έχουν διερευνητικές επαφές με την ομάδα του Γάλλου εκτελεστή. Πρόκειται για παίκτη με

μεγάλη φήμη στην Μπουντεσλίγκα, όπου πρωταγωνίστησε στην καριέρα του.

Η Πάλας θα ήθελε 20 εκατομμύρια λίρες για τον Ματέτα με την προϋπόθεση πως θα μπορέσει να βρει γρήγορα αντικαταστάτη. Προηγουμένως πάντως, απέρριψε μια κίνηση από την Λειψία.

Ο Μαρετά αυτήν τη στιγμή έχει πετύχει δύο τέρματα, ενώ έχει επίσης 3 ασίστς. Εφόσον πραγματοποιηθεί η επικείμενη μεταγραφή, αναμένεται να μπει στα πλάνα του Τσάμπι Αλόνσο για τον οποίον ακούγεται έντονα πως μπορεί να πάρει την θέση του κλοπ στο Μέρσεϊσαϊντ. Αν όντως αυτό ισχύσει, τι καλύτερο από το να αναλάβει την Λίβερπουλ όντας πρωταθλητής Γερμανίας.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η Λεβερκούζεν ελπίζει στην παραμονή Αλόνσο που προορίζεται για διάδοχος του Κλοπ

Κλοπ: Οι υποψήφιοι διάδοχοι

Keywords
Τυχαία Θέματα