Πανσερραϊκός: Οι πληρωμές σε δόσεις και το ban

Με ανυπομονησία περίμεναν όλες οι ομάδες της Stoiximan Super League τα έσοδα από το στοίχημα. Ανάμεσα σε αυτές φυσικά και ο Πανσερραϊκός.

Στα «λιοντάρια» υπάρχουν από πέρυσι οικονομικά ζόρια. Η σεζόν ξεκίνησε με αρκετές υποχρεώσεις ανοιχτές από την προηγούμενη. Κάπως έτσι έφτασαν κάποια στιγμή οι παίκτες έως την αποχή.

Ωστόσο, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Έγινε προσπάθεια να ισιώσει η κατάσταση, αλλά δίχως ιδιαίτερη επιτυχία. Μέχρι που μπήκαν τα λεφτά του στοιχήματος.

Ο Πανσερραϊκός έδωσε

τους μισθούς Δεκεμβρίου και τακτοποίησε κάποιες εκκρεμότητες και σε επίπεδο ακαδημιών. Για τις δόσεις συμβολαίων της πλειονότητας του ρόστερ, όμως, υπάρχει πρόβλημα.

Πρόσφατα ο Πεταυράκης ως αρχηγός ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως λόγω ενός ban δεν μπορεί το κλαμπ να δώσει όσα χρήματα θα ήθελε. Υπάρχει περιορισμός ανά ημέρα στα λεφτά που μπορεί να διαθέσει ακόμη και για πληρωμές. Με αποτέλεσμα οι τελευταίες να γίνονται σε δόσεις.

Στα υψηλά κλιμάκια επικρατεί αισιοδοξία πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα λυθεί το θέμα. Δεν είναι ούτως ή άλλως ο Πανσερραϊκός η μόνη ομάδα της κατηγορίας που αντιμετωπίζει τέτοια ζόρια. Αλλού τα πράγματα είναι χειρότερα. Απλώς η όλη κατάσταση δεν βοηθά ώστε να κλείσουν οι Σερραίοι κάποιες υποθέσεις που ήθελαν από τώρα εν όψει της επόμενης σεζόν.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα