ΠΑΟΚ: Καλή διάθεση υπάρχει με Λουτσέσκου – Οριστική συμφωνία για ανανέωση όχι ακόμα

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ενθουσιασμός. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δημιουργήσει μια ομάδα που είναι ικανή να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν συζητάει οτιδήποτε άλλο πέραν της παραμονής του Ρουμάνου τεχνικού και μετά το καλοκαίρι. Ωστόσο, συμφωνία οριστική δεν υπάρχει ακόμα.

Καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Ούτε να πούμε πως χάλασε κάτι θέλουμε, ούτε ότι θα χαλάσει, ούτε ότι δεν θα γίνει. Απλώς, η θεωρία με την

πράξη έχει απόσταση! Στην προκειμένη περίπτωση όπως σας είπαμε δεν πρόκειται να «χαλάσει», φυσικά, ο γάμος. Θέλει προσοχή όμως. Διότι, η επικοινωνιακή πολιτική απέχει από την πραγματικότητα.

Η θέληση είναι αμοιβαία. Ποτέ δεν εκφράστηκε κάτι διαφορετικό. Μόνο που ένα zoom για ευχές με την παρουσία και της Μαρία Γκοντσάρεβα ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να ερμηνεύεται και ως συμφωνία μπετόν. Τι θα έλεγε δηλαδή ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλω συνεχίσω χρονιάρες μέρες; Αφήστε που θέλει να παραμείνει. Με τους όρους του όμως.

Το ρεπορτάζ του Sportime δε είχε αναφέρει αυτή την πρόθεση αμέσως μετά την επιτυχία επί της Αϊντραχτ. Πρώτο από όλα. Αυτό συνέβη αρχές Δεκέμβρη και δεν άλλαξε κάτι από τότε, επί της ουσίας. Απλώς δεν ήταν μέχρι εκείνο το σημείο η διάθεση. Τόσο της μίας πλευράς, όσο και της άλλης.

Ανάμεσα στους δύο ισχυρούς άνδρες του ΠΑΟΚ βέβαια τέθηκε ως θέμα συζήτησης η επόμενη μέρα. Σε ένα θεωρητικό πλαίσιο. Τα κάνουν αυτά, συζητιούνται αυτά, ασχέτως αν θα γίνουν. Επ’ ουδενί, όμως, δεν έπεσαν νούμερα σε ένα call ανήμερα των Χριστουγέννων. Και από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ ως club είχε ανάγκη να κόψει τον βήχα των τρίτων, ο Λουτσέσκου έχει το δικαίωμα να αξιώσει αυτό που του αναλογεί. Ο νοών νοείτω…

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα