ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας με αυτό εκτοξεύει την τιμή του!

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά που έπρεπε στο Βόλο. Μετά την ήττα από τον Άρη που τον έριξε στην 3η θέση της Stoiximan Super League, όφειλα να πάρει την πρόκριση για τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Η αλήθεια είναι πως το έπραξε εμφατικά. Είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια, ο Βόλος είχε κάποιες στιγμές αλλά δεν μπορεί να πει κάποιος πως υπήρξε και μεγάλο άγχος για τον Λουτσέσκου και το σταφ.

Σε ένα παιχνίδι που το τελικό 0-2, απλά

επιβεβαίωσε τη συνέχεια στο θεσμό, όλοι αναζητούν το χάιλαιτ.

Αυτό ήταν σίγουρα το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντέλιας κουβάλησε την μπάλα όσο και όπως έπρεπε και το τελείωμα του ήταν ένα γκολ που το βλέπει και το ξαναβλέπει κάποιος και το χαίρεται.

Ο 21χρονος άσος η αλήθεια είναι πως έχει ένα ζήτημα σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Μπορεί να δημιουργήσει από το μηδέν φάση για γκολ. Μπορεί να ντριμπλάρει τους πάντες στην Ελλάδα, να κουβαλήσει την μπάλα και να βγάλει ασίστ που είναι για τοπ5 πρωτάθλημα.

Στα τελειώματα, ωστόσο, διαπιστώνεται μια άλφα αδυναμία.

Χαρακτηριστικός ο τρόπος που βάζει το πόδι του, δευτερόλεπτα πριν το 0-2. Δικό του θα μπορούσε να είναι και αυτό το γκολ. Αλλά έχοντας μπροστά στο τέρμα μόλις έναν αμυντικό, τοποθετεί το πόδι του πάνω στην μπάλα λίγο αρτίστικα και κοντράρει πάνω στον αντίπαλο η μπάλα.

Αν η Μπράιτον κάνει πράξη το ενδιαφέρον (δε φαίνεται κάτι προς το παρόν) είναι άλλο ζήτημα, αν πάντως ο Κωνσταντέλιας φτιάξει και τα τελειώματα και έχει διάρκεια σε αυτό, η τιμή θα φτάσει σε άλλα επίπεδα.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα