ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό

«Για να χαζεύει όλη η Ελλάδα δύο φορές την εβδομάδα» τραγουδούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και αυτό φρόντισαν να κάνουν πράξη ξανά οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Δικέφαλος, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 58′, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με επική ανατροπή στο φινάλε έφυγε τελικά από τη Σκωτία με ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά το buzzer beater

του Κουλιεράκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το έκαναν ξανά και μάλιστα όντας πίσω στο σκορ με δυο γκολ, δείχνοντας πως είναι ικανοί και αποφασισμένοι να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση.

Άλλωστε, χρειάζονται μόλις έναν βαθμό προκειμένου να «κλειδώσουν» μαθηματικά μία από τις δύο πρώτες θέσεις, αφού με το 3 στα 3 πήραν διαφορά οκτώ βαθμών από την τρίτη θέση.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει να έχει αποκτήσει το «μέταλλο νικητή» που είχε στο παρελθόν, καθώς όπως ο ίδιος τόνισε στις δηλώσεις του «το πίστευαν μέχρι το τέλος».

Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται και στο γεγονός πως ο Δικέφαλος μετράει τρεις ανατροπές στην Ευρώπη (κόντρα σε Χαρτς, Ελσίνκι και Αμπερντίν), αλλά και τρία τρίποντα στους ομίλους που ήρθαν στο φινάλε, δείγμα της νοοτροπίας που χτίζεται.

Πρόκειται για μία μεγάλη νίκη, όχι μόνο βαθμολογίας, αλλά και ψυχολογίας, που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για τη συνέχεια στο Europa Conference League.

Μεγάλη νίκη φυσικά είναι και για την Ελλάδα, αφού Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ την «κουβάλησαν» στο UEFA Ranking, πλησιάζοντας πλέον όλο και περισσότερο στη 17η θέση.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα