Πογέτ: Σκέψεις για Δουβίκα αντί Παυλίδη!

Όλοι πλέον στην Εθνική Ελλάδας, έχουν καταλάβει ότι ο Γκουστάβο Πογέτ, έχει κάποια κολλήματα τα οποία δεν πρόκειται να αλλάξει εύκολα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός κάνει του κεφαλιού του, αυτό το έδειξε και όταν ο Κώστας Φορτούνης αποφάσισε να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα, αλλά και με την αντιμετώπιση που έχει ακόμα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Συγκεκριμένα, έχει ξεκαθαρίσει με τον τρόπο του, ότι στην Εθνική Ελλάδας θα αγωνίζονται αυτοί

που ο ίδιος θεωρεί καλύτερους, ακόμα και αν αυτοί δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στην ομάδα τους.

Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται ότι αλλάζουν λίγο σε μία περίπτωση, την οποία μάλιστα φαίνεται ότι την είχε ξεκάθαρη στο μυαλό του.

Αλλάζει τα δεδομένα για Παυλίδη ο Γουστάβο Πογέτ!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, ήταν ένας από τους παίκτες που έπαιρνε φανέλα βασικού με τον Πογέτ και φαινόταν να έχει την εμπιστοσύνη του.

Σιγά-σιγά όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει για τον Έλληνα επιθετικό, που δεν τον είδαμε να κάνει τη διαφορά στα ματς που επιλέχθηκε.

Έτσι, η απόφαση είναι πλέον ξεκάθαρη. Στο Δουβλίνο δεν σηκώθηκε καν για ζέσταμα και ο Γιακουμάκης ήταν σκόρερ.

Στο ματς με την Ολλανδία πέρασε τελευταίος και καταϊδρωμένος και δυστυχώς για τον ίδιο υπέπεσε σε πέναλτι κάτι που έφερε την ήττα της Εθνικής Ελλάδας, την ώρα που πίεζε να σκοράρει για να πάρει τη νίκη.

Σε έναν αγώνα που έλαμψε ο… αντίζηλός του, Φώτης Ιωαννίδης απέναντι σε στόπερ επιπέδου Φαν Ντάικ, Ακε!

Πλέον, ο Βαγγέλης Παυλίδης μπορεί να κάνει παπάδες με την Αλκμααρ (14 ματς/11 γκολ), αλλά στο μυαλό του Γκουστάβο Πογέτ από untouchable έγινε η συμπληρωματική επιλογή/λύση!

Σε σημείο που ήδη να σκέφτεται να «ενεργοποιήσει» τον Τάσο Δουβίκα στο αδιάφορο παιχνίδι του Νοεμβρίου με την Γαλλία με φόντο τον «τελικό» του Μαρτίου.

Και ο «Γκας» αν σκαλώσει με κάτι δύσκολα ξεκλειδώνει όπως θα ξέρετε πολύ καλά, ειδικά αν ο παίκτης της Θέλτα μπει και τον δικαιώσει.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα