Προχωράει τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός – Κλείνει Γκάμπριελ Περέιρα!

11:08 2/1/2024 - Πηγή: Sportime

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την αποκάλυψη της μεταγραφής του Ζέλσον Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για ακόμα μία προσθήκη.

Ο Πορτογάλος που είχε… χαζέψει στο παρελθόν, τους παίκτες του Ολυμπιακού, έρχεται να προσφέρει με την ποιότητα του στην επίθεση, ωστόσο έλειπε ο στόπερ που θα κάνει τη διαφορά.

Αυτός… κλείνει τώρα, αφού ο Ολυμπιακός,

ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Γκαμπριέλ Περέιρα, που έχει τα στοιχεία που χρειάζεται.

Πρόκειται για έναν 23χρονο στόπερ από τη Βραζιλία, που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε, η οποία τον απέκτησε πέρσι τον Ιανουάριο.

Φέτος κάνει γεμάτη χρονιά, έχοντας ήδη 15 συμμετοχές, έχοντας μάλιστα σκοράρει και ένα γκολ, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω.

Το μόνο αρνητικό στη μεταγραφή αυτή είναι ότι πρόκειται για παίκτη που πιάνει θέση ξένου, ωστόσο παλεύει να του βγάλει κοινοτικό διαβατήριο.

Ο παίκτης σίγουρα αποτελεί επιλογή του Πέδρο Άλβες που έχει σκανάρει και την πορτογαλική αγορά, για να βρει τους κατάλληλους παίκτες για να ενισχύσει την ομάδα.

Σε συνεργασία πάντα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά να κερδίσει από τον Γκαμπριέλ Περέιρα, φυσικά πρώτα από όλα αγωνιστικά αλλά και οικονομικά αφού μπορεί να εκτοξεύσει την αξία του με τις εμφανίσεις του και στην Ευρώπη.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προχωράει, Ολυμπιακός – Κλείνει Γκάμπριελ Περέιρα,prochoraei, olybiakos – kleinei gkabriel pereira